JULLISTAN 2019

| LIVSSTIL
1. Är det ett nöje att slå in julklapparna eller är det rena mardrömmen?
Jag älskar att slå in julklapp! Tyker det är så mysigt att slå in klappar, lyssna på julmusik och bara få små pyssla lite. 
 
2. Adventsljusstake eller julstjärna?
Kan man välja båda? Jag kan verkligen inte välja någon då jag alltid pyntar med båda och tycker båda är lika fina och mysiga att ha i fönstret. Men det är ju ändå något speciellt att tända ett ljus varje söndag och ha det tänt under frukoststunden.  
 
3. Vad dricker du helst till julmaten?
Jag dricker alltid julmust, det är ju nästan ett måste?! Jag skulle aldrig få för mig att dricka alkohol på julafton, tycker inte det hör till. Man kan spara alkoholen till dagen efter. På julafton gillar jag när alla är med och medvetna om vd som händer. 
 
4. Har du en äkta gran eller kör du på plastgran?
Vi har en plastgran som är 210cm hög... Så mysigt dock! Men jag tycker det är riktigt mysigt med en riktig gran man själv har fält. Men i år blir det en äkta gran hos svärföräldrarna, så mysigt!
 
5. Drömklappen i år?
Jag har verkligen ingen drömklapp i år. Jag tycker inte julklappar är så himla viktigt. Om jag vill ha något så köper jag det själv. Men om man verkligen får drömma så är det väll en liten knodd i magen. Men det kan jag även vänta med något år eller två!
 
 
6. Vad får absolut inte hända på julafton?
Att någon blir sjuk, det hade vart trist!
 
7. En jultradition du vill slopa?
Oj.. Det finns nog ingen jultradition jag vill slopa!
 
8. Vilken/vilka doft/er påminner dig om julen?
Kanel, mint och pepparkakor skulle jag säga!
 
9. Du får välja två temafärger att inreda julen med, vilka färger blir der?
Vi brukar alltid inreda med rött och guld, det tycker jag är mysiga färger att pynta hemmet med till julen. Men jag kan även tycka grått är väldigt fint samt silver.
 
10. Marabou-chokladhus VS pepparkakshus?
Oj svårt val.. Men jag skulle nog välja Marabou-chokladhus då jag älskar choklad samt aldrig smakat ett sådant chokladhus. Men inget slår ju ett klassiskt pepparkakshus!
 
11. Vart ska du fira jul i år?
I år så firar jag julen tillsammans med familjen Sjöblom i Tomta. Hur mysigt att byn de bor i heter Tomta, perfekta julnamnet till en by skulle jag säga! MEn även lite ledsen för har firat jul med min mor vartenda år och nu känns det lite tomt utan henne.
 
12. Det bästa med julen?
Här är listan lång! Men det bästa må nog vara att vakna upp, veta att det är julafton och bara mysa runt hela dagen. Sedan är ju Kalle Anka kl.15.00 en klassiker som man ej får missa! 
 
Hur ser er jullista ut?Kom ihåg mig?