LEAH 6 MÅNADER

| LIVSSTIL
 27 juni 2019 - Leah 15 dagar gammal
 
Detta halvåret har gått så fort, nästan för fort. Även om jag älskar att följa Leahs resa i livet och se hur hon utvecklas mer och mer för varje dag som går så vill jag även att hon alltid ska vara såhär liten. Det känns så sjukt att tänka tillbaka att för 6 månader så föddes Leah. Då låg jag inne på Danderyd BB och krystade ut henne. Det känns som det både var igår men även som att det var för flera år sedan. Det går inte att beskriva känslan över hur konstig tiden är när man har småbarn, den går som sagt både sakta men även super snabbt. 
 
21 juli 2019 - Leah 1 månad & 9 dagar gammal
 
Leah har utvecklats så mycket. När hon föddes så vägde hon 3600g och var 50cm lång. Idag så väger hon 7870g och är 74cm lång. Hon har börjat kräla/åla sig bakåt så förhoppningsvis så lyckas hon även ta sig frammåt inom en snar framtid. Samt hon är så duktig på att sitta för sig själv och leka. Hon älskar morotspure, vatten är det bästa hon vet och att leka med sina leksaker och att kolla på Pepsi (familjehunden). När hon föddes hade hon str. 44 och nu har hon str.68 och hon blir bara större för varje dag. 
 
6 augusti 2019
 
Men hur mår jag? Jag mår som jag gör och varje dag är en kamp mot mig själv och mina tankar. Så är det när man lever med förlossnings depression och grov ångest. Jag fortsätter ta mina tabletter och går till psykolog och läkare för att försöka må bättre. Jag hoppas även det blir bättre när vi flyttar till huset för just nu är jag så himla stressad psykiskt och förhoppningsvis så kan jag slappna av mer. Men jag vet aldrig hur min morgondag ser ut så jag kan enbart hoppas. 
 
 
Kom ihåg mig?