LÖRDAGENS REAFAVORITER

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
Just nu pågår ju pre-christmassale lite överallt online som kanske ingen har missat? Man blir ju bombad med mejl och sms dagligen med erbjudanden från olika affärer som lockar än att handla. Det finns ju väldigt fint ute just nu och man blir ju faktiskt lite sugen. Men jag kommer nog ändå vänta till mellan-dagsrean! 
vit klänning / svart klänning / t-shirt
 
Här har vi nog min favorit klänning som jag har haft ögonen på ett väldigt bra på. Kan verkligen inte bestämma mig vilken jag tycker är snyggaste, den vita eller den svarta? Den passar ju perfekt till sommaren och även hösten, samt den funkar både till vardags och fest. 
 
 
Okej men wow! Här har vi ju en hel outfit som är hur fräsch som helst?! Denna skulle jag lätt kunna gå runt i tidig vår eller tid höst. Tycker det är så snyggt med momjeans och de beiga sneakers är ju to-die-for! 
 
 blazer / klänning / väska 
 
Detta säger höst till mig. Lite mörkare och murrigare färger med lite mönster. Jag har fått dille för bruna kostymer de senaste och tycker det är så snyggt. Sedan skulle jag lätt kunna gå klädd i denna klänningen matchandes med ett par thigh high boots samt väskan som ni ser här ovanför, mums vad snygg outfit! Har ni hittat något fint bland reaplaggen?!Kom ihåg mig?