MIN JULHELG

| LIVSSTIL
 
Nu är julafton och alla julfiranden över och imorgon skålar vi in det nya året. Jag säger det igen, men oj vad detta året har gått fort! Känns även som att alla känner så? Kan det bero på att vi blir äldre? Men här kommer ett inlägg om min julhelg iallafall, fylld med massa mobilbilder. Ni får ursäkta mina bilder här på bloggen samt hur de kommer vara framöver för jag har faktiskt packat ner kameran så det blir enbart mobilbilder från mig. Men jag hoppas dem duger ändå? 
 
Vår lilla rudolf under uppersittarkvällen! Blev ingen vinst på bingolotto men vad är det man säger? Otur i spel, tur i kärlek!
 
Mammas lilla gullunge! 
 
 
I år var första gången Leah firade jul, vi firade som en liten familj och mitt första år utan att fira jul med min mor. Det kändes både bra men konstigt tyckte jag! Leah var så fin i sin nya klänning som jag köpte redan i oktober haha. Hade längtat så tills hon skulle bära den och den passade ju även perfekt. Min fina lilla tjej. Men julafton var väldigt mysig och jag är väldigt nöjd över dagen även om det inte var någon snö utomhus. Det gör ju så mycket om det är snö eller inte, så lyllos er som fick snö under julhelgen! Fick massa fina julklappar och Leah var självklart den som fick mest, skärmtroll! 
 
 
Sen fyllde jag 22! Dagen var rätt lugn och jag blev väckt med sång och presenter på morgonen. Leah var förtjust i mammas paket med alla roliga och prassliga snören. Dagen rullade på och vi tog det bara lungt. Man är ju så trött efter julafton så alla låg i soffan och chillade hela dagen! Ja så såg vår jul ut och den var väldigt mysig. Den blev ju ännu mer speciell då Leah var med oss detta året då hon låg i magen förra julen. Längtar redan till alla andra traditioner och födelsedagar som hon kommer vara med på. Det är en sådan skillnad att ha sin egna lilla familj under dessa traditioner, speciellt julen då den handlar om familjen. Men jag hoppas ni alla hade en bra och säker jul och även får en bra nyårsaftån! Vi hörs nästa år! Kom ihåg mig?