SERIER OCH FILMER NI MÅSTE SE I VINTER

| TIPS
 Om det är något jag tycker om att göra när det är lite kallare och ruggigare väder utomhus så är det att mysa ner mig i soffan framför en bra serie eller film! Det är ju ännu mysigare nu när det är snö utomhus och det snart är jul. Jag kommer tipsa om 8 filmer och serier som finns på Netflix så om ni är sugna på att se någon utav dessa så hittar ni dem enkelt på Netflix! 
 
 
Tell Me Who I Am: Detta är en verklighets baserad dokumentär som jag nyligen såg och den är både bra och sorglig. Det handlar om ett tvillingpar där ena tvillingen är med om en motorcykelolycka och tappar minnet. Efter det så får den andra tvillingen hjälpa till att återberätta hur deras barndom var och lära honom basgrunderna i livet. Men efter deras föräldrars död så kommer den grymma sanningen fram. Den är somsagt verklighetsbaserad och jag tycker alla ska ta en titt på denna! 
 
The Confession Killer: Denna serier har jag ännu inte sett men jag är verkligen en sucker för sånna här serier och filmer. Det är så himla bisarrt och sorgligt att dessa serier/filmer ens finns men det är också väldigt intressant att kolla på. 
 
 
New Girl: Det är är nog min favorit serie som finns. Oj vad jag har skrattat åt denna serie. Det är en komedieserie som handlar om Jessica Day som flyttar in i en lägenhet med 3 andra killar och efter det så får man följa deras vardag. Den är nästan i samma stuk som Ugly Betty, Vänner, How I met Your Mother osv. Vet inte hur många gånger jag har kollat om denhär serien, stort tips! 
 
V Wars: Detta är en ny serie som precis har kommit till Netflix och jag har ingen aning om den är bra eller B. Men jag är en stor sucker för fantasy och allt som handlar om vampyrer, varulvar, häxor, zoombies och vad mer som finns! Men denna ska jag ta tag i att kolla på så återkommer jag sedan vad jag tyckte! 
 
 
A Christmas Prince: The Royal Baby: Okej det finns väll ändå inget mysigare än romantiska B filmer som man skäms lite över? Jag såg 1:an förra året så jag tror jag kommer gilla denna också. Detta är ju typiska julfilmer som man bara hatälskar. 
 
The Knight Before Christmas: Om det är någon som är kung på att spela i romantiska B filmer så är det väll ändå Vanessa Hudgens?! Har älskat henne sedan jag föll för High School Musical. Det finns ju nästan inga filmer som är dåliga som hon är med i! 
 
 
 
Klaus: Oj oj oj! Såg denna för någon vecka sedan och den var bättre än jag trodde. Den hade ett sådant fint budskap. Den handlar om en brevbärare som möter Klaus, leksaksmakaren och sedan får man följa hur dem ger klappar till de fattiga barnen. Sedan föds sagan om jultomten till liv och allt där runt om. Var lite skeptisk i början men kollade igenom hela filmen och den var faktiskat väldigt bra! 
 
The Holiday: Okej här har vi min favorit julfilm! Kollar på denna varje år och blir lika glad varje gång! Det handlar om två tjejer ( Kate Winslet och Cameron Diaz) som är trött apå deras vardag så dem byter bostad och "liv" under julen. Det är nog de mysigaste julfilmen jag vet och önskar att alla hinner se den någon gågn. Kom ihåg mig?