SISTA MINUTEN KLAPPAR

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
Här kommer jag med ett rykande färskt inlägg med sista minuten klappar till julafton! Detta är till er som är ute i sista minuten och har lite panik över vad ni ska köpa till era nära och kära. Jag var faktiskt ute i god tid i år vilket känns så skönt! Då slipper man tänka på frakt om man beställer online eller om man inte vill trängas i ett shoppingcentrum. 
 
 
bok / glow-creme / glow-mask / pyjamas  / tofflor / mobilskal / smycken / parfym / plånbok / mössa
 
Här har ni mina bästa tips på julklappar till "henne". Detta är klappar som jag lätt hade gett bort till andra samt önskat till mig själv. Jag tycker att parfym, pyjamas och tofflor är ett sådant säkert kort och passar vem som helst. Sedan tycker jag även det är roligt att ge bort saker man vet personen kommer använda till vardags så som smycken, plånbok, mobilskal eller ansiktsvård t.ex.    
 
 badrock / mobilskal / jacka / parfym / mössa / skor / pyjamasbyxor / bälte / väska   
 
Jag har alltid haft svårt att hitta julklappr till killar, oavsett om det är till Sebastian, pappa eller mina bröder. Det känns som att killar har allt men ädnå ingenting. Men något jag tycker är en bra julklapp till killar kan vara ett par skor, en träningsväska eller något snyggt plagg. Sedan är ju parfym även ett säkert kort till killar så som till tjejer. 
 
poster / lampa / ljuslyktor / påslakan / poster / smyckesask / salt & peppar / moccamaster / sänggavel / vinställ /    
 
Om det är så att man ska köpa en julklapp till sig själv eller någon annan och det ska vara något som man ska ha i huset så finns det ju massa fint. Men om man ska köpa till sig själv så skulle jag nog själv vänta tills mellandagsrean. Det är ju väldigt roligt att både få och ge bort klappar till huset och jag skulle uppskatta det väldgt mycket om någon hade köpt något snyggt i inredningsväg. Tycker det är väldigt snyggt med småförvaring eller sköna påslakan.
 
hoodie / tights / set / förvaringslådortält / vimplar / tårta / vans 
 
 I år så är det första året som jag köper julklappar till mitt barn och även om jag köper saker till henne väldigt ofta så vill jag ge henne något lite "större" vid julen, kanske något dyrare också. Jag tycker det är så roligt att ge bort saker som de kan leka med eller ha använding av en längre tid. Tycker det är så mysigt med lektältet och vimplarna man kan ha i barnrummet. Sedan vet jag att alla föräldrar blir glada av presenter till ens barn, det är ju lite som ens egna julklapp också. Kom ihåg mig?