STAYCATION

| LIVSSTIL
 
Igår eftermiddag så åkte jag och Sebastian ner till Hotell Havsbaden som ligger 5 minuter ifrån oss och bodde över en natt. Det var verkligen så välbehövligt att få tid för bara oss själva. Vi åt trerätters, drack gott och hade det så mysigt på spat. Jag ursäktar redan nu de ursla mobilbilderna. 
 Vårt rum var verkligen så fint och det var nog 6m högt i tak vilket gjorde att rummet kändes så större. Vi bodde i en liten minisvit och vi blev så glad över vårt rum. Badrummet var också väldigt fint med den runda spegeln, dubbelhandfat och regnduschen. 
Efter middagen så gick vi och spaade. Vår favorit var definitift utomhuspoolen som var uppvärmd. Vi var även ensama vilket var så himla skönt. Efter spat så köpte vi med oss räksallad och öppnade en flaska bubbel. Det blev filmmys i sängen och sedan somnade vi så gott. Kändes så konstigt att sova utan Leah för första gången. Vaknade öven upp flera gånger på natten då jag är så van vid det...
Vi tog sovmorgon till kl.09.00 och gick sedan ner till frukosten. Oj vad gott det är med hotellfrukost! Tog mig en liten bulle till frukost, för det tyckte jag att jag "förtjänade". Efter det så gick vi ner och spaade igen och sedan åkte vi hem efter ca: 1/1,5h. Det var verkligen en sådan skön gårdag och dag med lite ensamtid. Det är verkligen så viktigt att ta tid för oss själv när man har barn. Det är väldigt lätt att man glömmer bort varandra så detta var så underbart. Hit kommer vi åka tillbaka till! 
 
 Kom ihåg mig?