FEBRUARIBOXEN

 
Månadens box ifrån Glossybox, it's all about love! Älskade boxens utsida men insidan var lite tråkig om jag ska vara ärlig. Tycker nästan inte man får så mycket fint i dessa boxar, kanske någon gång då och då får man faktiskt produkter man själv använder. Brukar mest lägga undan deras produkter man får i boxarna då jag inte har någon använding av de flesta produkterna man får. Men hoppas det blir lite mer roliga och användbara boxar framöver för hittills är jag lite snopen om jag ska vara ärlig. Men om ni känner för att testa på en box eller två så får ni 20% på er första box om ni klickar här! 
 
 

KLÄDER TILL MINI

 
Kolla vad fin liten hängsleklänning och body vi har köpt till mini. Klänningen är ifrån Disneystore i Paris och bodyn är ifrån Newbie - Kappahl! Eftersom mini kommer i början av sommaren så kan man inte precis köpa på sig allt för varma kläder så som söta overaller. Tycker verkligen det är så svårt att köpa kläder till mini då vi inte vet hur stor hon kommer vara när hon föds. Antingen så är hon en kurvig liten donna eller en petite liten flicka, oavsett vad så är det verkligen så svårt att hitta kläder som man vågar köpa nu innan hon är född. Köper just nu kläder i storlekarna 50 & 56 samt lite större så som 62 bara så man har hemma. Svårt att veta hur mycket kläder utav allt man ska köpa med. Men det löser sig nog! 
 
 

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

 
Igår så jobbade jag mitt första jobbpass på ett bra tag efter att ha legat inne på Danderyds sjukhus, vart sjukskriven och haft en liten weekend i Paris. Har haft så dåligt samvete över att inte ha kunnat jobba på ett tag och hatar att få dåligt samvete över sådant. Men hälsan går ju först... Det känns verkligen i kroppen idag efter gårdagens jobbpass då jag är helt öm i ryggen och svanken samt så svårt att böja mig ner. Magen börjar även komma lite i vägen nu när jag ska nå saker samt böja mig ner vilket jag tycker är både jobbigt men lite små kul. 
 
Dagen började iallafall med ett litet möte på arbetsförmedlingen och efter det strosade jag lite på stan. Saknar verkligen Jönköping i sådana lägen, att ha affärer att gå in i och små caféer att besöka. I Norrtälje finns verkligen ingenting jämfört med Jönköping, det är lixom tre butiker som jag besöker regelbundet när jag är nere i stan och det är inte det bästa utbudet där, vilket är lite tråkigt ... Ska iallafall snart bege mig mot BVC för att mäta magen, väga mig och kolla av lite små saker med graviditeten så allt ligger bra till. Sedan är tanken att jag bara ska slappa i soffan, bocka av lite småärrenden och bara ta det lungt. Så skönt att komma tillbaka till rutiner igen och inte behöva ligga sängliggandes 24/7 !