DAGENS LISTA

| LIVSSTIL
Dagens humör: Trött men mår ända bra jämfört med hur jag mådde tidigare i veckan. Har lite smått ångest över vissa saker i mitt liv men låter det komma som det kommer. 
 
Dagens frisyr: Ruffsig bulle, slapp frisyr. Orkar verkligen inte bry mig hur jag ser ut längre haha. Mitt hår har verkligen blivit så annorlunda under graviditeten så som att det har blivit mörkare, mer slitet och tunnare. Vart är glowen alla andra gravida kvinnor får? Känner verkligen inte av det för fem öre.
 
Dagens klädsel: Graviditetstights då jag inte får på mig några utav mina gamla byxor, verkligen inga passar längre! Har även på mig en stickad tröja och raggsockor pga fryser ihjäl! Ser typ alltid ut såhär nu för tiden, så tråkigt att jag inte får på mig mina gamla kläder och är inte så sugen på att lägga flera hundra kronor på nya kläder som kanske inte passar om några veckor eller efter graviditeten. 
 
Dagens längtan: Först och främst tills vi åker till Frankrike även fast jag börjar få lite smått ångest angående flygresan ... Sedan längtar jag tills snön försvinner för orkar verkligen inte med mer kyla samt då betyder det att lilla L snart är här med oss. ♥ Längtar så tills sommaren för då börjar ett helt nytt kapitel i livet! 
 
 
Dagens mående: Extremt trött som sagt, inget illamående än så länge så dagen kan bara bli bättre! 
 
Dagens planer: Dagens planer är verkligen att vila upp sig och ta det lungt. Ska förmodligen laga en liten paj senare idag och även tvinga S äta pannkakor till lunch idag igen pga det har verkligen vart mina cravings den senaste tiden. 
 
Dagens materiella vill ha: Allt jag vill ha just nu är enbart bebisrelaterat, inte konstigt dock ... Beställde dock hem lite nya kläder till mig själv som jag kan ha nu under graviditeten samt i Frankrike under alla hjärtans dag! Ser så fram emot att det paketet ska komma för har inte unnat mig något fint den senaste tiden pga velat spara pengar för att köpa bebisprylar. Det kostar ju en hel del med barnvagn, spjälsäng osv osv.
 
 
Dagens fundering: Funderar på allt för många saker nu för tiden. Många tankar kring graviditeten, både bra tankar men ändå lite ångest tankar ... Tänker extremt mycket på framtiden och hur allt ska lösa sig fast jag vet att det kommer göra det. 
 
Dagens beroende: Förutom mina cravings för pannkakor, pinnglass och multivitaminjuice så har jag faktiskt blivit beroende av att kolla på bebisprylar. Driver ej,  jag är inne på antingen babyproffsen, jollyroom eller någon annan hemsida som säljer babyprylar typ 24/7. Jag kollar även alla mina 6/7 graviditetsappar varje dag för att se "hur det är" med bebisen fast jag vet att de inte stämmer till 100% 
 
Dagens tråkigaste: Det tråkigaste idag var nog att jag hade ett väldigt viktigt möte imorse hyfsat tidigt som tar en bit att ta sig till och jag tar mig dit till fots och när jag väl är där och väntat i 30 minuter får jag reda på att det är inställt ... Så blev rätt så irriterad pga var verkligen så trött imorse för jag vaknade redan innan kl. 05.00 och kunde ej somna om. Men ska inte klaga mer på det utan bara ta dagen som den kommer. Nya tag helt enkelt! 
 
Dagens borde: Har verkligen inga måsten idag vilket är så skönt. Ska bara vila upp mig för är verkligen så matt i hela kroppen och känner hur denna vilan är välbehövlig. Klarar nästan inte av att gå och göra ärrenden pga blir så matt av graviditeten samt matt efter infektionen jag hade. 
 
 Kom ihåg mig?