DE SENASTE DAGARNA

| LIVSSTIL
Okej nu har det hänt en hel del de senaste dagarna kan jag säga er.. Min helg blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig iallafall. Det började redan förra helgen då jag var ledig och börja må lite halvt dåligt. Det började med huvudvärk och som varje gång jag får huvudvärk så tar jag en alvedon, sover och hoppas att det går över nästa dag men det gjorde det inte. Huvudvärken höll sig tills tisdagen då jag skulle jobba men då hade huvudvärken utvecklat sig till migrän och jag får verkligen ALDRIG migrän så var helt matt, trött, ljud & ljus känslig och huvudet gjorde så ont. Var så jobbigt att jag var tvungen att sjukanmäla mig från jobbet. Blev sängliggandes hela dagen och var även tvungen att sjukanmäla mig på onsdagen pga hade fortfarande migrän. 
 
På onsdagen började jag även känna att det började göra ont under revbenen samt på höger sida av överkroppen. Jag låg sängliggandes hela dagen, började känna mig lite febrig och smärtan i överkroppen var fortfarande kvar. Dagen gick, hade knappt fått i mig något under dagen och jag var tvungen att somna med en värmekudde vid magen, en isklamp mot pannan och ta en alvedon innan jag skulle sova för mådde verkligen så dåligt. 
 
Torsdag morgon och jag sov så dåligt under natten pga smärtor. När jag vaknade hade det blivit värre och så naiv som jag var tänkte jag att det skulle gå över med en alvedon till... Smärtorna blev så plågsamma att jag skrev till doktor.se och beskrev min situation och de ringde upp mig och sa att jag skulle till akuten på direkten. Men där ligger jag hemma, gråter som ett spädbarn av smärtor, min sambo är på utbildning i Lidingö och jag har inte tillgång till någon bil. Läkaren ber mig ringa ambulans eller ta en taxi till akuten men jag bor precis jämte sjukhuset så hade lätt kunnat gå dit men jag kunde inte ens ta mig till badrummet. Jag ringer S och gråter i telefonen och säger att det är akut och den ängeln som han är så åker han hem ifrån sin utbildning i Lidingö och tar mig till akuten. Jag blir undersökt och de säger åt mig att de inte kan göra något utan att jag är tvungen att åka till gynakuten på Danderyds Sjukhus. 
 
 Blurrade bilderna för klarar själv inte av att se nålar och blod.
 
Så fort vi kommer dit är det som en film.. Jag kunde knappt stå eller gå och går dubbelvikt gråtandes fram och de hjälper mig på direkten. Jag blir lagd på en britts/säng och de börjar ta blodprov, sätter in en nål i mitt armväck, ger mig morfin, dropp, antibiotika, alvedon intravinöst och jag som är så himla nålrädd får ju såklart panik. Jag gör massa prover, röntgas, får ännu mer morfin och blir helt groggy. Det visade sig att jag hade haft urinvägsinfektion som hade gått upp till njurarna och ena njuren hade svullnat så pass mycket, därav smärtorna jag hade. Så de senaste dagarna från torsdag förmiddag tills söndag eftermiddag har jag legat på sjukhus med grova smärtor. Jag har tagit så många blodprov i mina armväck, fått så mycket morfin, antibiotika och fått fasta så mycket pga alla tester och knappt sovit något under dessa dygn så nu är jag verkligen helt matt och slutkörd. 
 
Kolla vad mycket snö det kom i stockholm under bara 1 natt ...
 
Jag är nu sjukskriven i 1 vecka och måste ta antibiotika tabletter 3 gånger per dag och blir så anfådd av att gå mellan sovrummet och köket.. Men jag mår så mycket bättre jämfört med hur det var i torsdags.. Jag är även så tacksam för min fina fina pojkvän som hjälpte mig dit och stannade med mig på sjukhuset och bara fanns där för mig. Han är verkligen för fin och är så tacksam att jag har honom i mitt liv. ♥
 

Kom ihåg mig?