GRAVID VECKA 21

| BABYFEVER
♥ Vecka 21 (20+0) ♥
 
Idag går jag in i vecka 21 (20+0) och går alltid in i en ny vecka på söndagar vilket både känns långt ifrån varandra men ändå så nära. Jag är enligt mina alla graviditetsappar i graviditetsmånad 6 och kalendermånad 5. Tiden har både gått fort men sakta fram tills nu men det känns skönt att man är över halva tiden. Enligt apparna så är jag i dag 141 och det återstår 139 dagar kvar tills bf! Längtar så! 
 
Minis status: Enligt apparna så är mini lika stor som ett granatäpple, ca 24 centimeter lång från huvud till tår och väger runt 290 gram. Hon har verkligen växt snabbt under januari månad och likaså min mage. Hon sparkar jätte mycket och jag känner av några sparkar varje dag nu vilket är så coolt och lite overkligt. Alla organen är bildade men det kommer ta veckor innan de har mognat och börjar fungera. Hon hör allt och känner allt nu, likaså kan uppleva smärta. 
 
Min status: Jag har mått lite halvt illa denna veckan och spytt några gånger men det har absolut blivit bättre jämfört med de första veckorna i graviditeten! Jag är fortfarande matt i hela kroppen efter min infektion så det har vart en jobbig vecka på så sätt. Jag har vart extremt hormonell och fått några gråtattacker över ingenting. Jag blir extremt anfådd och har svårt att andas när jag går och handlar, lagar mat och även bara står stilla. 
 
 
Övrigt: Vi har inskaffat lite saker till mini så som barnvagn, skötbord och spjälsäng samt lite kläder! Är extremt nojjig över att handla kläder till mini för de växer ju så fort när de har kommit till världen sedan så har svårt att välja storlekar. Hellre lite för stort än för litet så hon kan ha dem längre samt bättre för miljön och plånboken. Är glad att jag börjar få en liten mage nu som syns när jag har tightare kläder på mig! Kan även börja äte lite mer mat nu för innan har jag knappt fått i mig något pga magsäcken har krympt och ej haft någon apptit.