GRAVIDBESVÄR

| BABYFEVER, LIVSSTIL
 
Såhär såg jag ut igår och ser ni hur härlig vår säng är! Gårdagen började sakta och jag mådde lite halv dåligt. Jag har varit rätt stressad de senaste dagarna och har haft mycket att tänka på och fixa. Jag har haft för mycket i min hjärna för tillfället och det är verkligen så svårt att placera alla tankar och känslor. Men efter en stressfull och ångestliknande morgon så började den bli bättre. Jag bestämde mig för att bege mig ut på stan för att strosa lite i affärer och fick även med mig min första amningsbh hem då alla mina andra bh'ar har blivit för små. 
 
Dagen går och mot kvällen åker vi till mataffären för att inhandla veckans mat och när vi var påväg hem och jag skulle sätta mig i bilen så kände jag ett sting i magen. Jag brydde mig inte så mycket och glömde bort det på direkten. Efter att ha vart hemma i ca:2h så satt jag och S i soffan och kollade på TWD och sen kom dom. De förbannade krämporna och smärtorna. Har de senaste dagarna haft extremt ont i magen på kvällen. Det gör ont under naveln och runt om och jag kan inte ens nudda naveln eller röra på mig utan att det gör ont. Men igår så hade jag ont på skalan 11/10.
 
Jag kunde inte ligga på sidan eller i fosterställning vilket jag ville göra utan var tvungen att ligga raklång på ryggen. Jag försökte även "gå bort" smärtan men det hjälpte inte heller. Det gjorde så ont och det var en smärta som jag aldrig upplevt innan. Jag låg & grät, fick panik, kunde inte andas normalt och bad S ringa in till gynakuten men vi sket i det för jag bad honom sedana att tajma mina smärtor ifall det var förvärkar. Magen blev hård och det stramade smärta genom hela magen nu och inte bara runt naveln. Vi googlade såklart på 1177's hemsida och enligt dem så var det antingen sammandragningar eller förvärkar. Vet fortfarande inte vad det var. Detta höll på i kanske 1h, jag vet faktiskt inte då jag hade så ont och kunde inte tänka på något annat. Jag somnade tillslut och vaknade upp imorse och mår nu lite bättre. Har fortfarande lite ont under naveln men det går bort sakta men säkert. Hoppas inte dessa krämpor kommer ikväll igen för då får vi åka in till gynakuten och kolla upp detta vilket jag verkligen inte vill. 
 
Jag har redan en jobbig graviditet mentalt och fysiskt och att dessa smärtor kommer nu, ändå hyfsat tidigt i graviditeten gör det inte roligare. Min läkare har sagt att jag kommer ha en jobbig graviditet men jag hoppas verkligen inte den blir allt för jobbig då min kropp inte klarar av så pass mycket smärta. Hoppas verkligen dessa smärtor bara är växtvärk, att mini och magen växer. Någon gravid kvinna eller någon som har fått barn som känner igen sig? Någon som kanske kan dela med sig av sina historier? Uppskattar det enormt isåfall. 
 
 
 
Kom ihåg mig?