MÅNDAG & VECKANS PLANER

| LIVSSTIL
min favorit spellista på spotify i alla lägen! 
 
Snacka om en jobbig måndag. Har haft ångest hela dagen, ej kunnat jobba vilket ger mig ännu mer dåligt samvete och ångest. Jag har gråtit floder idag pga min ångest och även hört av mig till en doktor angående terapi då jag har så mycket tankar och funderingar så jag ibland mår illa av allt. Jag behöver verkligen prata ut med någon som är professionell. Har försökt sova bort min huvudvärk efter allt gråtade och tänkande och vaknade upp till mat. Grät lite till och mår lite bättre nu. Så det har verkigen vart en h*lvetes dag om jag får säga så själv. 
 
I veckan så händer det lite roligare såkare iallafall och jag hoppas verkligen jag kan få lägga ångesten bakom mig de närmaste dagarna och bara försöka njuta. 
 
• Tisdag: Packar resväskan till Paris, städar av lite hemma och slänger in 1 tvätt eller 2. 
 
• Onsdag: På morgonen ska jag och S ta sovmorgon och sedan packa det sista inför Paris. Vårt flyg går på eftermiddagen så vi har gott om tid hemma. Vi landar i Paris på kvällen och då förmodar jag att vi bara ska chilla på hotellrummet och beställa roomservice, vår specialite! 
 
• Torsdag - Lördag: Då strosar vi runt på Paris gator, fikar, äter, njuter och bara tar det lungt! Firar alla hjärtansdag i kärlekens stad och detta ser jag så fram emot. Det är vår första gång i Paris och vi har sagt att vi inte ska ha några krav! Vi bor i centrala Paris och ska bara strosa runt hand i hand och se vart dagarna leder oss. Inga måsten, så underbart! På lördag runt lunchtiden så åker vi hem och när vi kommer hem blir det förmodligen bara mys i soffan! 
 
• Söndag: Nya tag, förhoppningsvis sovmorgon! Sebastian ska plugga med en kompis hemma hos oss och jag ska väll bara ta det lungt. Samla krafterna till jobbet på måndag. Ska försöka få så mycket sömn som möjligt och bara ta nya tag inför nästa vecka. 
 
 Kom ihåg mig?