MIN ALLA HJÄRTANS DAG

| RESOR
 
Vår alla hjärtans dag började med att vi vaknade upp i Paris, hur drömmigt? Vi begav oss ut hyfsat tidigt för lunch då vi skippade frukosten för sovmorgon. Paris gator var fyllda med folk och blommor, no joke! Blev så glad när man hörde fågelkvitter, det var skinande sol och så såg man par hålla hand i hand eller någon som går med en blombukett i handen. Man kunde känna av kärleken i luften, så underbart! 
 
 
Vi begav oss till Eiffeltornet och det var verkligen så fint! Precis som alla andra turister och fransmän/fransyskor så tog vi massa bilder framför Eiffeltornet och även om det är sjukt klychigt så var det värt det! Älskar att jag har massa bilder som jag kan kolla tillbaka på när det är grått och trist i Sverige. 
 
 
Efter att ha strosat runt på Paris gator och det blev mörkt ute så satte vi oss på en restaurang för att äta en god middag och ha en mysig datenight. Vi satte oss på Napoleon Hotel och rekommenderar starkt er som är i Paris att äta där! De hade suverän mat, bra service och det bästa var nog livebandet som spelade under tiden vi åt. Så himla himla mysigt! Vi avslutade kvällen där och begav oss sedan till hotellrummet för att kolla på film och somna sött. Detta var verkligen den bästa alla hjärtans dag jag har vart med om och både jag och S njöt av varandras sällskap hela dagen. ♥
 
 

Kom ihåg mig?