SOLIGA DAGAR

| SKÖNHET/MODE
 
Nu när solen har kommit fram lite överallt i Sverige så kommer solglasögonen fram lika snabbt, iallafall hos mig! Jag hade premiär redan när vi var i Paris och det var så härligt att behöva ta på sig sina solglgasögon och känna hur solens strålar skiner på än. Det börjar även bli säsong här hemma för att ta fram ens gamla brillor eller köpa nya om man behöver det. Det finns ju en hel del solglasögon online och i butik och det är verkligen så svårt att hitta rätt solglasögon. Här nedan har jag samlar ihop dom mest trendiga för året! 
 
 1 / 2 / 3 
 
Något som har kommit tillbaka i modevärlden iår är de runda glasögongen. Dessa är inte riktigt mina favoriter men tycker de kan vara extremt coola på dem som klär upp dem rätt. Tycker extra om de runda/kantiga Ray Band och blir lite sugen på att beställa hem dem men är så rädd att jag inte kan bära upp dem rätt. Runda solglasögon passar väldigt bra till fyrkantinga ansikten. 
 
 1 / 2 / 3 / 4
 
Mina personliga favoriter är nog de som är lite mer åt cateye hållet. Älskar de lite större varianterna med en markerad kant. Sedan tycker jag de smala cateye är extremt coola men tror inte jag hade kunnat stylea dem bra. Gillar solglasögon som är lite mer bruna i tonerna då de svarta oftast kan se "för plastiga" ut. 
 
1 / 2 / 3 / 4 
 
Dessa är också några utav mina favoritmodeller. Jag har #1 och #3 hemma hos är försälskad i dem. Det finns massa budgetvarianter av dessa solglasögon så om ni inte vill lägga tusenlappar på solglasögon kan ni lätt hitta liknande för runt hundralappen! Dessa är perfekt för dem som vill gömma sig lite bakom solglasögonen, vilket jag gillar haha!
 
1 / 2 / 3
 
Något som har blivit så populärt de senaste tiden är solglasögon som är extremt extravaganza and I love it! Förra året var hjärtglajjorna riktigt populära och tror jag såg dem på nästan allas instagram. Jag hakade aldrig på den trenden och är nästna lite glad för hade nog inte kunnat klä upp dem. Tycker solglasögonen med "diamanter/stenar" är extremt coola och blir väldigt sugen på att beställa hem ett par. 
 
 Kom ihåg mig?