TA HAND OM DIN HY

| SKÖNHET/MODE
inlägget innehåller reklamlänkar ifrån Cocopanda.se, Lyko.se & Nelly.se
 
 Himalayan Charcol / British Rose / Japanese Matcha Tea
 
Något som jag är väldigt förtjust i är ansiktsvård, ansiktsmasker, peeling och scrubbar m.m. Jag har sedan tidiga tonår haft problem med acne och acneärr och får än idag finnar när jag antingen inte tar hand om mig och min kropp eller är stressad. Jag har prövat på massa olika krämer och masker som ska hjälpa mot finnar och ärr osv. Några har förvärrat min hy och några har hjälpt! 
 
För några år sedan så hittade jag mina favoriter när det kommer till ansiktsvård och har sedan dess fått bättre hy. Jag är en blanding mellan torr och oljig hy och blir extremt torr nu när det är kallare ute. Men dessa ansiktsmasker ifrån The Body Shop har verkligen hjälpt mig med både acne, återfukt och även med pigmentfläckar. Men något ni ska ha i åtanke är att, bara för dessa funkade för mig och min hy kanske de inte funkar lika bra för er då alla har olika hudtyper. 
 
 
1 / 2 / 3 / / 5 /
 
Det viktigaste om man vill ha en renare hy är att tvätta ansiktet minst (!) 2 gånger om dagen oavsett om man har haft smink eller ej. Jag rekommenderar starkt Aco's ansiktsvårdserie! Jag använder mig av den rosa serien som är för torr hy men det finns även för vuxen hy och blandad hy! Sedan tycker jag väldigt mycket om Therese Lindgrens ansiktsserie Indy Beauty då den är 100% vegansk! 
 
 
Något jag gillar att använda mig av är ansiktsmasker, speciellt dem som ger extra återfuktning! Det finns massa olika former av ansiktsmasker så som peeling, sheet mask, krämer, flytande formula och oljor. Jag försöker använda 1 mask i veckan så min hy får den återfuktningen den behöver, speciellt nu när det är kallare ute! 
 
 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 67
 
Återfuktning är verkligen prioritering #1 hos mig och jag använder det varje dag oavsett om jag har tvättat ansiktet eller inte. Jag använder mig av Aco's face clean toner spray varje dag och även deras day & night krämer. Det är även viktigt med lipbalms nu när det är kallt ute. Jag får extremt torra läppar och har alltid med mig ett läppsyl överallt. 
 Kom ihåg mig?