MIN PINTEREST - INREDNING

bilder ifrån pinterest
 
 
Nytt år och som ni vet flyttade jag och S in i vår lägenhet för ca: 4 månader sedan och har änu inte fått klart lägnheten. Det ända vi har kvar är små saker så som elementskydd, tavlor och massa annat smått och gott som gör lägenheten fulländad. Jag är jättenöjd med hur den är nu men man märker verkligen vad tavlor, blommor, gardiner och annat smått gör för skillnad. Det känns mer som ett hem om det är lite mer bebonat. Här ovan ser ni lite utav min moodboard på vad jag gillar när det kommer till inredning. Är väldigt mycket för vitt, beiget, ljust, fräscht, blommor, minimalistiskt och enkelhet.
 
 
stol - här/ lampa - här / kudde - här / vaser - här
skåp - här / ljuslyckta - här / dekoration - här / gavel - här 
vas - här / handduk - här / överkast - här / lampa - hä.r
 
 
Ellos har just nu 30% på massa fint inom heminredning och man kan verkligen hitta fina saker till ett bra pris. Här ovan är några utav mina favoriter som jag kunde hitta på deras hemsida. Är så såld för den blåa velvetstolen med svarta metallben samt sänggaveln!
 
 
 

PLANER FÖR HELGEN

 
Lördag:
Vaknade upp redan vid 6.30 imorse även fast jag har en ledig helg och hade tänkt ge mig själv lite sovmorgon men dagen hade andra planer för mig. Morgonen började mysigt då jag lyckades väcka S vid 8 tiden pga jag var uttråkad haha, sambolivet ... Jag gick upp och gjorde lite frulle, de som ni ser på bilderna fick bli dagens första måltid, mums!! Sedan kollade vi på några avsnitt av serien Suits som vi precis har börjat kolla på (tack hugo!) och vi är verkligen helt fast! Dagens planer blir att göra oss iordning, äta lite lunch på stan och ta en fika (är mer taggad på fika än lunch om jag ska vara ärlig) och göra några små ärenden. Sedan blir det hem, laga mat och kolla på ännu mer avsnitt av Suits, som sagt vi är helt sålda! Blir en lugn lördag och har verkligen inget emot det, tycker mer om hemmakvällar än utekvällar! 
 
Söndag:
Söndag och ska förhoppningsvis ge mig själv lite sovmorgon, om jag lyckas då för den delen... Om jag ser morgondagen på rätt sätt så kommer vi nog bara stanna hemma och bänka av ännu mer avsnitt av Suits, men det är absolut ingenting jag klagar på! Men vi får se vad söndagen har att erbjuda, så skönt att faktiskt ha en ledig helg! Sedan ser jag fram emot kommande vecka för har en hel del roliga saker att göra! 

ATT INTE ÄLSKA SIG SJÄLV

 
kappa - (liknande) här / skor - här / klänning - här 
 
Hej allihoppa! Hur mår ni idag? Jag har mått piss om jag ska vara helt ärlig. Har haft en jobbig period den senaste tiden och de 2 senaste dygnen har vart extremt jobbiga känslomässigt. Har verkligen hatat mig själv och mitt utseende. När man känner sig värdelös, känner att man inte kommer någonstans i livet och allt bara står helt stil, man är lost helt enkelt. Har vart gråtfärdig hela dagen sedan jag gick till jobbet och har gråtit en skvätt när jag kom hem. Känslor överallt.. Är det höstmörkret? Hormoner? Vad kan det vara. Har verkligen ingen aning och hatar när man mår såhär. Allt började med att jag såg en bild igår på snapchat, en bild på mig själv som var tagen för exakt ett år sedan då jag såg bra ut (enligt mig själv) och jag började jämföra mig själv med mig själv. Låter det logiskt?
 
Jag började klaga över hur jag ser ut och vad jag lätt hade ändrat om jag hade haft chansen och pengar.. Det gick även så långt att jag raderade alla mina instagram-bilder för 2 veckor sedan men tog nyligen tillbaka dem.. Något som några läsare verkade märka. Hatar verkligen när man mår såhär och det kvittar verkligen vad S säger eller vad andra säger för det är verkligen bara min egna röst som spelar roll. Någon som känner igen sig?
 
Hoppas verkligen dessa tankar går över snart för orkar verkligen inte ha sådana tankar! Ush ush ush. Ska ta mig en glass och försöka bli lite gladare av att sätta mig i soffan, kolla på Suits och mysa med S. Imorgon vankas en jobbdag och sedan tar jag helg, välbehövligt! Ska verkligen försöka ägna helgen åt mig själv och ta hand om mig själv. ♥