ATT INTE ÄLSKA SIG SJÄLV

| LIVSSTIL
 
kappa - (liknande) här / skor - här / klänning - här 
 
Hej allihoppa! Hur mår ni idag? Jag har mått piss om jag ska vara helt ärlig. Har haft en jobbig period den senaste tiden och de 2 senaste dygnen har vart extremt jobbiga känslomässigt. Har verkligen hatat mig själv och mitt utseende. När man känner sig värdelös, känner att man inte kommer någonstans i livet och allt bara står helt stil, man är lost helt enkelt. Har vart gråtfärdig hela dagen sedan jag gick till jobbet och har gråtit en skvätt när jag kom hem. Känslor överallt.. Är det höstmörkret? Hormoner? Vad kan det vara. Har verkligen ingen aning och hatar när man mår såhär. Allt började med att jag såg en bild igår på snapchat, en bild på mig själv som var tagen för exakt ett år sedan då jag såg bra ut (enligt mig själv) och jag började jämföra mig själv med mig själv. Låter det logiskt?
 
Jag började klaga över hur jag ser ut och vad jag lätt hade ändrat om jag hade haft chansen och pengar.. Det gick även så långt att jag raderade alla mina instagram-bilder för 2 veckor sedan men tog nyligen tillbaka dem.. Något som några läsare verkade märka. Hatar verkligen när man mår såhär och det kvittar verkligen vad S säger eller vad andra säger för det är verkligen bara min egna röst som spelar roll. Någon som känner igen sig?
 
Hoppas verkligen dessa tankar går över snart för orkar verkligen inte ha sådana tankar! Ush ush ush. Ska ta mig en glass och försöka bli lite gladare av att sätta mig i soffan, kolla på Suits och mysa med S. Imorgon vankas en jobbdag och sedan tar jag helg, välbehövligt! Ska verkligen försöka ägna helgen åt mig själv och ta hand om mig själv. ♥
 
 Kom ihåg mig?