MIN NYÅRSAFTON

| LIVSSTIL
Igår var det dags att ringa in det nya året och precis som varje år så är det en dag fylld med stress, iallafall för mig. Jobbade från morgon till 3, sedan blev det att man handlade hem nyårsmaten och sedan hem för att fixa sig, ja ni läser ju hur stressigt det var. Men allt gick bra och det rullade på som vanligt! Här nedanför ser ni min lilla efterrätt jag gjorde i sista minuten bara för att! Sedan några godingar som fick pryda mitt ansikte. 
 
 
Sedan kom dessa godingar över till oss för att äta lite god mat och dricka några goda drinkar! Visst är dem stiliga! Tycker verkligen de tär så roligt att folk går "all in" med festkläder på nyår och faktiskt klär upp sig riktigt elegant. Tycker speciellt killar ser "extra eleganta" ut på nyår då det oftast blir skjorta och kavaj! Me like! 
 
Smälter för S, bästa med 2018 var helt klart han! ♥
 
 
Ja ni ser ju vilka high kvalité bilder det blev under gårkvällen! Men kvällen var rolig även fast jag tog det lungt! Firade in det nya året med några vänner här i Norrtälje och skålade förfullt när klockan slog 00.00 ! Fick ju även min efterlängtade nyårskyss av min favorit kille, lucky me! Nu är det ju den 1 januari 2019 och undrar verkligen vad det året har att ge, samt om det kommer gå lika snabbt som 2018? Hoppas ni hade ett bra avslut av 2018! 
 


Anonym    •     •  

Kan inte du ha en Q/A igen?


Kom ihåg mig?