PERSONER JAG FÖLJER

|
Tänkte ta och dela med mig om extremt bra kvinnor som både bloggar, är stora på instagram och andra sociala medier. Jag läser nog deras bloggar si sådär kanske 3-5 gånger i veckan, dessa är även personer som jag följer på sociala medier då jag gillar deras content extremt mycket! Dessa tjejer är verkligen så grymma på de dem gör och lyckas alltid underhålla mig med deras blogginlägg, instaposts, videos och stories! 
 
 
Linn Ahlborg: Alltså hur skön är inte denna gumman? Har följt Linn sedan jag vet inte när och hon är verkligen så himla himla härlig. Följer verkligen henne överallt, bloggen, instagram och youtube för jag får verkligen inte nog av henne. Samt hur snygga kollektioner gör inte hon med Na-Kd, blir alltid lika taggad när hon ska släppa nytt! 
 
 
Hanna Schönberg: Hanna hittade jag på instagram i somras/höst och jag föll på direkten! Hennes nytänkande på bilder och hennes inspirerande texter och dikter. Hon har vekrligen växt snabbt och mycket  sedan jag började följa henne tills idag. Hon är verkligen så grym och älskar hennes flöde med bilder!!! Hon kommer gå långt!
 
 
Maja Nilsson Lindelöf: Alltså hur härlig är inte Maja?!?! Hittade henne på instagram i somras och har älskat hennes sedan dess. Hon har även en youtube kanal som är så himla härlig. Hon ska snart bli mamma och man vet ju redan nu att hon och Victor kommer få hur söt bebis som helst, är typ taggad på att hon ska få barn, hehe konstig? Vem är likadan? Hon lägger ut massa olika bilder vilket jag älskar, variation. 
 
Tove Waldemar: Tove fick jag också ett nys om i somras och tycker hon är så söt! Följde hennes blogg för några år sedan och får helt enkelt börja göra det igen för hon verkar ha ett sådant härligt liv. Får man säga/tycka så? Hon ska ju snart flytta till USA så se rverkligen fram emot att följa hennes resa där! 
 
 
Chloe Schuterman: Har följt Chloe lite fram och tillbaka på instagram och tycker verkligen hon har ett härligt flöde på instagram med massa variation på hennes bilder och stories. Samt hur kan man vara så snygg för att bara vara 20 år?!?! Hennes utseende är verkligen allt och lite till samt hennes klädstil är så himla cool! Följ henne om ni vill ha inspiration inom kläder!! 
 
Isabella Löwengrip: Okej hur stor har inte Isabella blivit under 2018, känns som hon kom tillbaka till "influencer"livet igen, eller iallaflal då jag började läsa mer om henne sedan hon var "blondinbella". Hon inspirerar mig extremt mycket genom hennes arbeten och hur grym är inte hon som går så jädra all in i typ allt hon gör?!?! Om jag ska beskriva Isabella så är det POWER WOMAN!
 
 
Kenza: Har börjat följa Kenza på youtube igen den senaste tiden sedan hon berätta att hon väntar på barn. Har verkligen gråtit till typ varenda video hon har lagt upp sedan dess och jag vet att jag inte är ensam! Hon är ju verkligen hur härlig som helst.
 
 
Maja Nilsson Lindelöf: Här har vi ju verkligen den härligaste människan på youtube! Hon är så himla chill och härlig, ni som kollar på hennes videos vet exakt vad jag menar! Tipsar verkligen om hennes youtubevideos!! 
 
 
Therese Lindgren: Okej här har vi ju Svergies mest underbaraste tjej! Har följt henne lite fram och tillbaka under några års tid nu och både gillar hennes videos och gillar några videos lite mindre. Hon har verkligen ett blandat koncept på sin youtubekanal och gör vekrligen videos som passar alla! Ni måst eju hålla med mig om att hon är hur härlig som helst!! 
 
 
Pretty Basic: Alisha och Remi, två tjejer som bor i Los Angeles som pratar om allt mellan himmel och jord. Från deras första dejter, deras influencerliv i LA, deras sammanbrott osv osv. Jag har följt dessa två i flera år genom youtube och instagram och när de släppte sin podd förra året har jag lyssnat på varje avsnitt och nästan kräver ett varje dag då dem är så himla härliga och ärliga! De pratar engelska såklart men de är så himla härliga och jag känner igen mig så himla mycket i nästan allt de dem säger. Detta är ett hett tips!!! 
 
Kenza & Dani, när livet händer: Alla vet vi vilka Kenza och Dani är! Har följt Kenzas blogg i flera år men inte haft någon stor koll på Dani. De har hittills bara släppt 2 avsnitt om deras graviditeter och pratar om allt mellan himmel och jord. Tycker verkligen deras podd är hur grym som helst och älskar att följa med lite mer djupare in i andras liv och försöka se vad man kan relatera till. Ser fram emot deras framtida avsnitt! 
 


Anonym    •     •  

Så kul att du peppar och ger andra kvinnor uppmärksamhet!! Det gillar vi!


Kom ihåg mig?