WEEKEND I SÄLEN

| LIVSSTIL
I torsdags så åkte vi upp mot Sälen för en liten ski-weekend! Har verkligen haft det så mysigt även fast kroppen fortfarande är öm och stel. Har inte stått på ett par skidor på ca: 7/8 år så kände mig ganska ringrostig men det gick bättre än vad jag trodde! Men denna weekend var verkligen underbar med skidåkning, god mat, spelkvällar och lite annat smått och gott! Vi bodde i Lindvallen men var även runt om i lite olika backar runt om i Sälen. Kul att pröva på lite nya backar!
 
Första dagen i backen och herregud vad de blåste! Även om jag var täckt från topp till tå och i flera lager så gjorde det ändå ont när snön smattrade på ansiktet. För mig blev det bara en halvdag i Lindvallen pga fick så ont i höfterna efter bara några timmar och eftersom jag hade vart sjuk tidigare i veckan orkade inte kroppen med så mycket till. Men det blev bara att vila upp sig för nya tag nästa dag! 
 
Andra och sista dagen i backen och det blev en heldag i backarna! Vi var både på Tandådalen och Hundfjället och vädret var jätte bra! Synd det inte var så mycket sol bara. Snacka om att benen och höfterna var stela mot kvällen! Men hade en bra dag i backarna och var helt slut sedan! Ser fram emot fler av dessa ski-weekends och nya backar framöver! Tycker verkligen det är roligt att åka skidor och önskar jag kunder göra det lite oftare! Men nu tackar vi för denna helgen och blickar frammåt mot en ny vecka fylld med jobb!
 
 Angelica Wåhlin    •     •   http://angelicawahlin.se/

Ser superhärligt ut!

Syrran    •     •  

Ser helt fantastiskt ut!


Kom ihåg mig?