EN MÅNAD GAMMAL

| BABYFEVER
Hej igen! Nu blir det återigen ett bebisinlägg men det beror ju på att vår lilla Leah är den största händelsen i våra liv. 
 
Idag är det exakt 1 månad sedan Leah kom till världen. Jag kan verkligen inte förstå hur snabbt tiden har gått. Snart är hon väll redan 1 år ... Mycket har hänt, både med henne och med mig. Hon har växt på så det knakar. Hon är över sin födelsevikt och växt några centimeter vilket är så roligt. Hon har förändrats så mycket på 1 månad, både utseendemässigt men hon har även blivit en egen liten människa.
 
Hon är just nu inne i första utvecklingssprånget så hon är extremt mammig och pappig. Hon vill inte längre sova själv utan hon vill alltid sova i vår säng bredvid oss. Det är både mysigt men även lite läskigt så jag hoppas jag ska kunna få henne att börja vänja sig att sova i sin egna säng lite mer. 
Men överlag så är hon verkligen den finaste och snällaste lilla människan. Vi är över öronen förälskade i henne och jag vet att hela hennes familj älskar henne. Hon har verkligen blivit de nya lilla stjärnskottet i våran släkt. Sedan är mammalivet helt underbart, om jag får säga det själv! Att få följa vår lilla flicka i hennes utveckling och se vad hon kommer bli för liten människa. Sedan att man får mysa med henne hela dagarna helt underbart! 
 
 
Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen här på bloggen men som ni kanske förstår så är vi lite upptagna med vår lilla Leah. Hon ligger för tillfället på min axel och sussar då hon ej klarar av att ligga själv .. Men jag tycker det är lika mysigt ändå! Men jag håller just nu på att svara på alla frågor som ni har ställt och inlägget kommer ut nu i veckan, det kan jag lova er! Hej så länge! 


Patricia Ersson    •     •   http://lagomtenkelt.blogg.se/

Men ååh vad söt och fina bilder. Lever du fortfarande i den bäbis bubblan? 😍


Kom ihåg mig?