LEAH MAJ SJÖBLOM

| BABYFEVER
 
Den 12 Juni 2019 kl.12.45 välkomnade vi Leah Maj Sjöblom till världen. 
 
Jag kan inte förklara i tal eller skrift om alla känslor jag känner och har känt de senaste 15 dagarna. Jag kan inte förklara för er så ni verkligen förstår hur mycket glädje och kärlek jag känner kring vår dotter. Men mitt liv är verkligen fulländat nu. Jag har allt jag behöver i livet nu och både jag och Sebastian är över öronen förälskad i vår dotter. 
 
Jag tog en paus ifrån denna blogg ett bra tag då jag behövde få leva i nuet. Jag har behövt sörja att min graviditet snart var över men även fira att vi snart skulle få träffa vår dotter. Det blev ju trotts allt tidigare än vad vi trodde då hon var beräknad att komma den 29 Juni. 
 
Jag vill berätta allt för er och dela med mig av exakt allting, men det kommer ta ett litet tag då jag har så mycket att berätta. Jag vill berätta om min svåra graviditet som orsakade att jag mådde extremt psykiskt dåligt. Jag vill berätta om varför vi valde att sätta igång förlossningen tidigare. Hur min förlossning var, veckan på neonatalavdelningen och allt där emellan. Men det kommer när det kommer! 
 
Just nu har jag lilla Leah på bröstet samtidigt som jag skriver här och min kropp är fylld med endorfiner. Jag lovar att skriva här snart igen, förmodligen redan imorgon ... Men så länge får ni mer än gärna ställa frågor angående min graviditet, förlossning eller om lilla Leah så svarar jag på alla era frågor så snabbt jag kan! ♥


Maja    •     •  

Hur kommer det sig att ni stannade inne så länge på BB innan ni fick komma hem?


Kom ihåg mig?