BYTA BLOGGPORTAL

| LIVSSTIL
Har länge försökt att ändra min design här på bloggen till något som jag gillar lite mer. Till något som jag tycker blir mer personligt och efter att ha lekt i HTMLkoder och försökt göra om min design på denna bloggen så lyckas jag aldrig riktigt få till den som jag vill. Jag tycker att min blogg ser väldigt platt ut och vill helst ha lite mer djup i den samt lite mer finesser. Jag älskar att blogga på blogg.se men ogillar att jag ej får till min design precis så som jag vill ha den. 
 
Så jag har faktiskt börja blogga på devote på sidan om enbart för bloggdesignen jag har fått till. Jag är dock mer förtjust i blogg.se som bloggportal och hur det är när jag ska skriva inlägg osv. Så jag är fortfarande klyven på hur jag ska göra och på vilken portal jag ska fortsätta blogga på, på heltid så att säga. Så jag har importerat alla inlägg från denna bloggen till min nya på devote så allt finns kvar på den nya blogen. Dem är väldigt lika varandra förutom headern samt lite små finesser. 
 
 
Såhär ser min bloggheader ut på devote och tycker att bloggen blir mer personlig när jag faktiskt syns så fort man går in och läser min blogg. Jag kommer fortsätta blogga på båda portalerna och jag kommer inte sluta blogga här vilket jag är 100% säker på i nuläget. Men om ni vill få en liten mer personlig blogg, utseende mässigt så hittar ni även min blogg på devote här! 
 
 

Kom ihåg mig?