COZY WEAR

| SKÖNHET/MODE
Inlägget innehåller reklamlänkar från Na-Kd
bilder ifrån pinterest
 
Detta är ett inlägg för er som älskar myskläder och som jag, prioriterar att ha på sig bekväma kläder före ett par tighta jeans och söt blus. Speciellt nu under graviditeten har jag enbart på mig myskläder. Jag får verkligen inte på mig ett par jeans just nu, knappt mammabyxor ... Så bekvämlighet är verkligen en prioritering för mig. Men även om jag vissa dagar går runt i Sebastians mysbyxor och en baströja från H&M vill jag även ha vissa dagar då jag känner mig snygg. Det finns verkligen så fina myskläder online samt i butik och varför inte slå två flugor i en smäll? Här nedan ser ni en liten kollektion som Na-Kd har släppt med snygga myskläder. Alla plagg kommer i fyra olika färger vilket är så skönt så man både kan köra på colorblock samt färg på färg. Ni hittar hela kollektionen här! 
 
hoodie - här / byxa - här / t-shirt - här
 
Något som har blivit populärt den senaste tiden som jag ser både på Instagram, Pinterest, Chiquelles hemsida, Nelly och nu Na-Kd är ribbade set. Tycker verkligen dessa plagg i en cremebeige färg är så snygga. Byxorna ser så himla bekväma ut och går ju att använda både till vardags ute på stan samt hemma i soffan. 
 
tröja - här / hoodie - här / byxa - här
 
Sedan har vi ju denna grå/blåa färgen som är perfekt för den som gärna vill klä sig i en mörkare ton men helst hoppar över den svart basic looken. Älskar att det kommer 2 olika byxor och 6 olika toppar så man kan mixa och matcha hur man vill! 
 
 kofta - här / tröja - här / topp - här 
 
Detta är nog min favorit färg utav alla färger som finns på plaggen! Denna färgen är så snygg nu till våren och sommaren. Tycker om den långa koftan med märkerande knappar då man kan ha den till de andra plaggen eller matcha till en söt klänning i sommar! Man får bara se till att inte spilla när man har på sig dessa plaggen! 
 
hoodie - här / byxa - här / hoodie - här
 
Sedan går det ju aldrig fel till med en helsvart outfit, ellerhur! Gillar att de har gjort ett par byxor med vida ben samt dessa i mitten som är lite mer slimmade så man ändå känner sig lite mer "på klädd". Gillar att de även har gjort en ribbad hoodie samt en mer slapp hoodie som går att ha på sig till allt! Vilken färg är eran favorit? Passa på att köpa de plaggen ni tycker är snygga nu då det redan börjar bli utplockat i färg och storlekar! Ni hittar som sagt hela kollektionen här! 
 Kom ihåg mig?