DET ÄR OKEJ ATT MÅ DÅLIGT

| BABYFEVER, LIVSSTIL
 
Jag har påbörjat flera utav dessa inlägg på min blogg innan och jag skriver verkligen av mig allt jag känner och tycker för tillfället. Men jag lyckas alltid lägga dem i utkast eller radera dem helt när jag väl har skrivit klart dem för att jag skäms. Jag skäms verkligen över hur jag mår vissa dagar och vad jag har för tankar. Jag vet att det bara är hormoner som spökar men jag blir verkligen rädd för mig själv ibland. Jag blir även väldigt ledsen över att jag får sånna känslor och tankar och har så svårt att släppa dem. 
 
Jag har sedan igår börjat känna mig väldigt nere. Jag har sådana perioder då och då och är nere i den svackan just nu och har helt ärligt svårt att ta mig ur den. Men idag har det vart extra jobbigt. Jag vaknade upp med hyfsat okej humör, men så fort jag hade ätit frukost blev jag helt grå inombords. Jag har legat i soffan med nerdragna persienner hela dagen och bara deppat. Jag har gråtit, jag har sovit och jag har grubblat på allt möjligt. Jag har ifrågasatt mig själv och rollen som mamma och allt som har med föräldraskap att göra. Jag ifrågasätter exakt allting och jag har tänkt tankar jag inte vill säga högt, inte ens till mig själv. På ett sätt vill jag skriva av mig exakt allting här och dela med mig då jag innerst inne vet att jag inte är ensam men jag vågar inte och jag skäms. Jag skäms över mig själv och vill bara att denna svackan ska gå över. Men det är väldigt svårt att se ljuset i tunneln när man inte vet om man är halvvägs, i början eller i slutet. Men jag kämpar på ändå och får försöka övertala mig själv att det blir bättre. Fake it til you make it, som man brukar säga. 
 
Något man ska komma ihåg, som Sebastian är bra på att påminna mig om när jag mår såhär är att det är okej. "Det är okej att må dåligt ibland och har dåliga dagar. Man ska bara försöka att inte sprida det till andra och om man måste prata med någon så gör man det. Försök att inte hålla det inom sig och fylla upp sig själv med hat. Det finns alltid människor om kring sig som finns där för än, bara man räcker ut en hand och ber om hjälp." Smarta ord från min fina man. ♥
 
 Kom ihåg mig?