EN VARMARE SÖNDAG

| LIVSSTIL
 
Vilken dag! Vaknade upp runt 8 tiden av att solen sken in genom persiennerna, så härligt! Låg kvar länge i sängen idag och bara mös. Finns inget bättre än att faktiskt vakna upp jämte Sebastian och bara ta in morgonen och vakna till riktigt ordentligt. Tog mig en skön dusch och satte på mig myskläder, det är ju trotts allt söndag! Jag och S har legat i soffan hela förmiddagen och kollat på tv, vi har verkligen fått en förkärlek till serien "Property Brothers". Det är som en blandning av Extreme Home Makeover och Fixer Upper, så bra verkligen! 
 
 
Ser ni vädret?! Solen skiner på ordentligen och det har vart så bra väder här de senaste dagarna. Ska bli lite kallare nu i början av veckan men det vankas 13+ och skinande sol på fredag, härligt! Runt 3 tiden så drog vi ut på en liten promenad genom stan och det var så härligt med frisk luft. Känner dock av foglossningar samt små sammandragningar så fort jag är ute och går vilket är lite jobbigt. 
 
 
Efter en härlig promenad så gick vi till ett fik här i Norrtälje och satte oss för att trycka i oss lite go fika, det är ju trotts allt söndag! Sedan gick vi hem och hjälp vilka sammandragningar jag fick på vägen hem. Gjorde så ont och hade svårt att gå, men hem kom vi! Nu har vi kollat av ytterligare ett avsnitt av Property Brothers och nu ligger laxen i ugnen. Vi ska bara ta det lungt ikväll och trycka i oss lite godis samt kolla på en ny serie som heter The Act. Någon som har sett den? Den verkar ju sjukt bra! Hoppas ni får en trevlig söndagskväll 
 
 


Angelica Wåhlin    •     •   http://angelicawahlin.se/

Så härligt med dagar där man bara kan mysa och ta allt i sin takt :D


Kom ihåg mig?