FÖRSTA BABYBOXEN

| BABYFEVER
 
I veckan så hämtade jag ut min första gratis babybox på apoteket! Så roligt att få gå ut och hämta små paket till mini. Visste inte riktigt vad som var i när jag hämtade ut den så det blev en rolig överraskning när vi kom hem. 
 
 
För det första, kan vi snacka om hur söt förpackningen är? Blir så glad av att se alla barnmönster och barnmotiv och lite smått inse att vi snart ska ha en liten flicka hos oss. En blandning av mig och Sebastian. Har inte smält det ännu och kommer nog inte göra det förens hon är här ...
 
 
Kolla vad söta saker man fick i boxen!!! Man fick en liten mobil till barnvagnen eller babygymmet, en badanka, två nappar för olika åldrar, en nappflaska, en liten blöja (minsta blöjan jag har sett), en tidning om mammalivet & förlosning osv. Man fick även lite vitaminer samt något medel som ska vara bra för klåda i underlivet. Antar att de var till mig? Man fick även 2 månaders gratis prenumeration på Viaplay (alltid uppskattat) och lite info om olika företag som säljer babysaker osv. 
 
 
Alltså ser ni dessa?! Har ni sett något sötare?! Dem är så små och söta i verkligheten! En napp för 0-2 månader och en napp för 0-6 månader. Jag har vart lite klyven med att köpa hem nappar då man inte vet om hon kommer använda det eller inte. Så det var jätte bra att få dessa gratis så man har i fall att och så får man köpa fler om hon använder dem i framtiden. Är så glad att jag beställde hem denna gratidboxen och har ännu fler att hämta ut vilket är så roligt! 
 
 
Kom ihåg mig?