GRAVID VECKA 27

| BABYFEVER
 
Minis status: Nu är mini runt 32-36 cm lång mellan huvud och fot! Hon väger runt 950g i början av veckan och runt 1075g i slutet av veckan, sjukt! Fostervattnet har minskat en del, därav kan jag känna mer rörelser. Minis skelett är fullt utvecklat men lederna är ännu inte sammankopplade. Mini övar på sin sugreflexer genom att suga på tummen för att att förbereda sig inför att bli ammad. Om mini ska bli jämförd i storlek med något så säger alla appar att hon är lika stor som en papaya, kanin eller som en chokladkaka! 
 
Kropp & vikt: Aj aj aj vad det gör ont med all foglossning. Magen växer på och det känns kan jag säga er. Min mage har vart extremt hård nu under v.26 och det har gjort mig lite orolig, då den aldrig har vart så tidigare. Mini har växlat mellan att vara extremt aktiv och extremt lugn, vilket också har gjort mig orolig ... Tror aldrig denna rädslan kommer gå över. 
 
Sömn: Den är så dålig just nu! Trodde inte den kunde bli värre men det blir den. Är extremt trött på kvällarna runt 5/6 tiden och vill gärna sova då. Har vaknat upp varje natt av att magen är tung när jag ska vända på mig. Det har även kommit en ny studie (enlig de gravida i min fb grupp - bf juni 2019) att man inte ska sova på rygg då det kan orsaka att mini kan dö i magen och jag tänker inte låta det hända även om studien är sann eller inte. Vaknar även upp extremt tidigt runt 3/4 på nätterna och är klar vaken och sedan är jag vaken i ca:2h och sen somnar jag om. Inte farligt så men det börjar bli lite jobbigt nu efter några nätter.
 
Övrigt: Är extremt känslig, iallafall när det kommer till när jag ser videos eller filmer och det är lite känsliga scener osv. Brister ut i gråt så fort, speciellt om det handlar om bebisar eller djur. Har även skaffat mig ett bäckenbensbälte mot min foglossning men är lite klyven över det och tycker det funkar sådär, kliar mest. 
 
 
 Kom ihåg mig?