HELGENS PLANER

| LIVSSTIL
 
Fredag:
Massa telefonsamtal! Har massa saker att göra på min to do list och är så glad att jag har en to do list för hade aldrig kommit ihåg allting annars. Ska städa lite hemma, rensa lite kläder osv osv. Om jag orkar då såklart! Beställa hem mer Sellpy påsar (reminder to myself) ska jag också göra. Min mage börjar bli mer i vägen nu och det börjar bli jobbigt och lite svårt att fixa och dona här hemma. På kvällen blir det fredagsmys hemma i soffan med S ♥♥♥♥
 
Lördag:
En hel dag med Sebastian !! Får vakna upp jämte honom och spendera alla timmar på dygnet med honom och jag klagar verkligen inte. Tanken är att vi ska bege oss till antingen MOS eller Täby C för lite shopping då jag måste hitta ett par byxor som passar mig som inte är ett par rosa velorbyxor eller Sebastians mysbyxor ... På kvällen blir det god mat, massa läsk och mellomys. Tyckr det är så skönt att spendera kvällarna i soffan med något roligt på tv'n. Följer ni mello? Vem hejar ni på? Jag är väldigt förtjust i Anna Bergendal och John Lundviks låtar! 
 
Söndag:
Jag hoppas på att det ska va urselt väder ute så jag ej får dåligt samvete av att ligga i sängen hela dagen, äta choklad och kolla på serier. Har börjat kolla på en ny serie som heter Zoo, finns på Netflix! Svårt att förklara vad den handlar om men den fångade mitt intresse redan från första avsnittet. Synd att det bara finns 3 säsonger och att den ej sänds mer ... Typiskt när man hittar en ny serie! Går även in i v.25 (24+0) på söndag! 
 
 Kom ihåg mig?