MÅNADENS GLOSSYBOX

|
Inlägget innehåller reklamlänkar
 
torrshampoo - här / body butter - här 
 
Lite roliga skönhetsprodukter jag fick hem i månadens glossybox. Är mest glad över att jag fick hem ett torrshampoo då det är något jag faktiskt har användning av. Lite kul att testa på body butter ifrån The Body Shop även fast jag inte är största fanet av bodylotions osv men denna luktade så gott och ser fram emot att använda den mot sommaren när man går med bara ben. 
 
 
Fick även hem ett läppstift, transparent puder och ett litet "medel" som gör att ens nagellack torkar snabbare i månadens box. Jag är fortfarande lite besviken på Glossybox utbud i deras boxar och får oftast bara användning av 1 eller 2 produkter i varje box. Känns som att jag har betalat allt för mycket pengar för det utbudet och produkter som jag får hem. Men det är fortfarande lika spännande och roligt när man får hem ett litet paket i månaden. Men jag vet ej om jag ska fortsätta att prenumerera på deras boxar ...
 
Men ni som faktiskt blir sugen på att prenumerera hos dem så har jag faktiskt en rabattkod till er på 20% ! Ni får alltså 20% på er första box, oavsett om det är en glossybox eller the manbox! Kan ju vara kul att ge bort en box till någon annan, visa lite uppskattning. Om ni trycker här så får ni 20% på er första box! 
 
 
 Kom ihåg mig?