MER BABYBOXAR

| BABYFEVER
Som jag nämde i ett tidigare inlägg så hämtade jag ut min första gratis babybox. När jag och Sebastian var i Uppsala för några dagar sedan så hämtade vi ut ännu mer gratis babyboxar och det känns lite som julafton när man hämtar ut små paket. Jag har även ännu mer gratisboxar att hämta ut, så kul! 
 
 
Jag får alla mina babyboxar från min graviditetsappar som jag har laddat ner. Sedan vet jag att apoteket brukar ha erbjudanden för medlemmar, att man får gratis boxar och nu ska jag även snart hämta ut en gratis to-go skötbädd, hur bra?! Det hjälper verkligen att hämta ut babyboxar för man får 2 nappar, lite flaskor, lite krämer, blöjor, våtservetter osv. Sådant som ändå kommer kosta en del i slutändan och som man även inte vet om man behöver. Så jag rekommenderar alla gravida kvinnor där ut att hämta ut sina gratis boxar, så värt! 
 
 
I babyboxen från Babyproffsen så fick vi lite andra saker jämfört med den ifrån apoteket! Denna boxen var fylld med blöjor, våtservetter, lite nappar och flaskor. Sedan fick jag även trosskydd vilket är så behövligt när man är gravid! Sedan fick man även lite rabatter osv. Så mysigt att fylla upp minis skötbord, känns som vi närmar oss tiden med henne mer när vi börjar boa upp oss lite. 
 
 Kom ihåg mig?