MIN HELG I BILDER

| LIVSSTIL
Nu går jag in i en ny graviditetsvecka och är nu inne i v.24, sjukt! Kommer göra ett inlägg kanske nästa vecka när jag går in i v.25 om hur de senaste veckorna har varit. Eller vill ni ha uppdatering varje vecka? Ibland händer det ju inte så mycket på bara 2 veckor men samtidigt så händer det ju en hel del. 
 
Iallafall så är jag fortfarande nere i Jönköping, kom ner på torsdagskvällen och överraskade mamma. Så kul! Har haft en mysig helg som har tagit en hel del på kroppen men har verkligen saknat livet i Jönköping. Träffa vänner, strosa på stan, gå och fika, gå på torget osv osv. Känns både skönt men konstigt att befinna mig i Jönköping efter att jag flyttade upp till Norrtälje. Men det är alltid lika roligt att hälsa på! 
 
Såhär såg mitt fredagsnylle ut och helt ärligt får jag rejält mycket ångest av att lägga upp dessa bilder online då flera människor kan se dem. Ser bara massa fel med båda bilderna och känner mest nej nej nej! Finns så mycket jag vill ändra på mitt utseende ... Men fredagen rullade på i vanlig ordning. Vädret var hyfsat okej faktiskt! Strossade nere i stan och på Asecs och hittade lite fint! Om ni vill se vad jag shoppade klicka här!  Dagen fortsatte och på kvällen så kollade vi på Talang och mös i soffan. Somnade hyfsat tidigt pga hade så svullna ben och fötter samt foglossningarna var inte att leka med. Mina höfter gjorde så ont och kom nästan inte upp för soffan ...
 
 
Vilken lördag! Började morgonen med att mysa i soffan, i pyjamas och kolla på en film! Vädret var helt okej men lite kyligt, det börjar ju gå mot minusgrader nu och jag är inte så förtjust i det! Efter frukosten så begav vi oss in mot stan för att strosa lite på torget. Besökte det så ofta när jag var mindre med hela familjen varje lördagsmorgon! Efter det så gick vi på min begäran till Bernards Konditori för sopplunch, åh vad jag har saknat den! Tips till alla som antingen bor i Jönköping eller besöker Jönköping! (Lördagar mellan 12-2!) Vi åkte sedan och hälsade på mormor och sedan så åkte vi hem då både jag och mamma var helt slut i kroppen samt lite småfrusna. Myskläderna åkte på och det blev sedan mellomys på kvällen! Proppade i mig allt förmycket godis och somnade sedan lite halv illamående haha men det får ja ta och skylla på mig själv då jag var en sådan gottegris!  
 
På söndagen var jag helt slut i kropp och knopp. Min kropp bultade som världens migrän och jag hade sådana foglossningar. Låg och kollade på TWD hela dagen och väntar nu ivrigt på att S9 ska komma ut online, någon mer som följer TWD?? Hade sådana humörsvägningar och mådde verkligen piss. Var nere i humöret hela dagen och det har fortfarande inte släppt. Men söndagen var chill och jag gjorde inte något speciellt vilket jag verkligen behövde. Får oftast panik av att inte göra något på dagarna men igår så var jag så pass trött att jag inte hade orkat med något annat. 
 
 
 Kom ihåg mig?