MIN HELG

| LIVSSTIL
Nu har ännu en helg gått förbi samt ännu en till graviditetsvecka! Denna helgen har vart väldigt lugn vilket har vart skönt nu i efterhand om jag tänker efter. Tanken var att vi skulle vara lite aktiva på lördagen och åka till MOS eller Täby C men vi stannade istället hemma hela dagen. Eftersom jag var inställd på att vi skulle åka dit så blev jag såklart lite besviken när vi inte gjorde det då jag verkligen såg emot att få komma ut ur lägenheten. Jag har alltid vart en sådan som vill fullfölja vad jag planerar och när det väl inte händer blir jag lätt tjurig och nu när jag är gravid kan mitt humör dansa iväg en hel del. Mitt humör var inte på topp i lördags och jag var generellt nere, blev missnöjd över allt jag gjorde, klagade på mitt utseende och fällde några tårar. Hormoner ... 
 
 
Såhär såg jag ut i lördags och detta är även min mage i slutet av v.24! Den är väldigt liten tycker jag jämfört med andra graviditetsmagar i denna veckan. Men ska försöka att inte jämföra mig för mycket med andra gravida kvinnor då alla graviditeter är så olika från varandra. Men jag börjar få en liten kula nu vilket jag tycker är roligt! Hon sparkar även på rätt så rejält där inne, skulle kunna tro att vi kommer få en liten dansare eller boxare. Får även inte på mig något annat än lösa klänningar eller mina rosa mysbyxor så antingen får vädret bli bättre eller så får jag ta och inskaffa mig ett par större byxor som jag kan ha till vardags! 
 
 
På lördagskvällen vankades det mellomys och tacomys! Älskade verkligen tacos innan jag blev gravid men nu gillar jag det inte för fem öre. Kan bero på att jag åt det i början av graviditeten och då mådde ja även rätt så illa. Ja ni listar nog ut varför jag inte är så förtjust i tacos längre ... Men fick i mig lite då mini måste få i sig näring. Jag lever helst på flingor, frallor och frukt om jag själv fick bestämma. Kvällen fortsatte och jag somnade hyfsat tidigt vilket var skönt då mini beslöt sig för att väcka mig kl.04.00 på söndagsmorgonen och såklart blev jag klarvaken. Så min söndag bestod av att va hemma, ta det lungt, Sebastians syster och kompis kom över och klippte sig och sedan begav vi oss in till stan för en fika.
 
En lugn hel över lag och det var mer välbehövligt än vad jag trodde för nu när hon växer i min lilla mage så har jag fått några komplikationer med graviditeten och har det rätt så jobbigt just nu. Så ska verkligen ta och lyssna på min kropp och vila! Men jag är nöjd med helgen och blickar nu frammåt denna veckan. Har BVC möten att gå på, samtal att ringa samt fixa och trixa i lägenheten. 
 
 Kom ihåg mig?