MINA FAVORITER ONLINE

| SKÖNHET/MODE
Inlägget innehåller reklamlänkar 
 
blazer / byxa / kjol / skor
 
Dessa suktar jag för extra mycket nu när vårmånaderna börja komma, även fast det är flera centimeter snö hos oss. Är så förälskad i det bruna kostymsettet ifrån Nelly, det är sjukt hur mycket jag vill ha det. Men jag vågar verkligen inte beställa hem det då min mage växer och jag vet ej hur det kommer se ut på en gravid kropp. Om detta settet hade kommit för 1 år sedan hade det pryt min garderob och kropp så fint. Sedan är jag såld på kjolen ifrån Chiquelle, så fin verkligen. Ser den överallt på Instagram och likadant där vet jag ej hur den kommer passa min kropp just nu. 
 
torrschampoo / vas / påslakan
 
Något jag verkligen vill testa är Löwengrips produkter, läser ju bara massa bra om dem? Så det måste ju vara värt att testa, samt de går inte på en sådan dyr slant som jag trodde. Någon av er som har testat hennes produkter och tipsar om någon speciell produkt? Sedan är jag helt såld på påslakan i linne, så skönt att sova i! Älskar den beiga färgen till vårt sovrum här hemma, speciellt nu till våren! 
 
 klänning / ribbat set / klänning 
 
Vet ej hur länge jag har kollat på maxiklänningen i leopard, så så så fin och den verkar var sjukt bekväm! Sedan är jag en sucker för myssets, speciellt nu när jag är gravid. Något som inte sitter åt på magen är alltid ett plus! Älskar den lite rockigare stilen med leoklänning, boots och en skinjacka i antingen mocka eller skin. Så snyggt till sommaren! 
 
 Kom ihåg mig?