STORT SNACK OM JACKOR

| SKÖNHET/MODE
inlägget innehåller reklamlänkar ¦ bilder ifrån pinterest
 
 
Om det är något jag älskar att samla på mig mer än skor så är det jackor! Tycker verkligen att en jacka kan göra en sådan stor skillnad i ens outfit. Det finns verkligen så många olika modeller med olika mönster, färger och texturer. Längtar så till våren då man kan börja ha på sig lite mer färgglada och tunnare jackor och blazers! Samt att matcha dem med söta kjolar och klänningar. Jag ska verkligen försöka köra på mer varierad stil i vår och sommar och försöka få så mycket användning av alla mina jackor då jag har en hel del! Ni har väll inte missat att Na-Kd även har 30% just nu på jackor?! Så bra deal !
 
1 / 2 / 3
 
1 / 2 / 3
 
Något jag verkligen har fastnat för och älskar den senaste tiden är att klä mig i beiga och jordnära färger. Tycker verkligen dessa jackor ovanför är så snygga! Har även fått ögonen för texturen "corudoy", speciellt när det kommer till jackor och skjortor! Något jag tycker är snyggt är även oversized blazers! 
 
 
1 / 2 / 3
 
1 / 2 / 3
 
Något som jag älskar är suits och sets! Är så kär i den rosa randiga blazern och hade så velat gå runt i den i sommar. Tycker även oversized leatherjackets är en sådan cool detalj till en outfit. Tänk er en midiskirt med en basic t-shirt, vita sneaks och matcha den med en lite längre leatherjacket. Så snyggt med en blandning av femenimt och maskulint! 
 
 Kom ihåg mig?