VÅRNYHETER

| SKÖNHET/MODE
Inlägget innehåller reklamlänkar från GinaTricot 
 kjol - här / topp - här / snickarbyxa - här / blazerklänning - här 
 
Wow! Så snygga kläder GinaTricot har fått in nu den senaste veckan. Är helt såld på vissa plagg, tillexempel dessa här ovanför! Älskar den svarta midikjolen, tycker även vi gravida kan klä upp den rätt fint. Är även väldigt förtjust i de vita snickarjeansen, så coola! 
 
momjeans - här / väska - här / t-shirt - här / bh - här
 
Här ovan ser ni ju ännu mer underbara och vårfina plagg. Är såld för bhn! Har de matchande trosorna hemma och funderar starkt på att köpa bhn också då mönstret är så fint samt materiallet är så himla skönt och bekvämt att ha på sig. Är även väldigt förtjust i basplagg så som momjeansen och t-shirten med lite längre arm! 
 
corduroy jacka - här / armband - här / polotröja - här / pumps - här
 
Har tidigare nämnt att jag har börjat gilla materiallet corduroy mer och ni ser ju bara hur fin den rosa jackan och de matchande byxorna är, plaggen finns även i beiget! Sedan tycker jag att svarta plagg alltid går hem och en polotröja är ett sådant tidslöstplagg som aldrig går ut ur stil tycker jag. Man kan verkligen matcha en polotröja med vad som helst, man kan både klä upp och klä ner den. Ni hittar mer vårnyheter ifrån GinaTricot här! 
 
 Kom ihåg mig?