DE SENASTE DAGARNA

| LIVSSTIL
Hej på er! Ja vart har jag hållt hus? Jag har ju uppdaterat här på bloggen dagligen men det har vart tidsinställda inlägg så ni ändå ska bli underhållna. Men känns som jag har vart borta väldigt länge just nu och det har vart både skönt att inte behöva tänka på denna bloggen men samtidigt lite tråkigt för jag älskar ju att blogga. Tycker det är så skönt att få skriva av sig, dela med sig av saker som händer i livet och sitta och klistra i collage med modeinlägg osv osv. 
 
Har druckit en hel del iste de senaste dagarna och är helt besatt! Sedan ser ni den godaste pastan vi åt för några dagar sedan, mums! 
 
Jag har under dem senaste dagarna inte gjort så mycket faktiskt. Jag har mest vart hemma, försökt ta mig ut lite då och då men jag har enbart kommit utanför lägenheten när jag har haft mvc möten, psykologmöten osv osv. Jag var förövrigt på mitt aurorsamtal igår och det gick faktiskt hyfsat bra. Jag lyckades hålla inne tårarna vilket var skönt! Vi pratade lite om mina rädslor inför förlossningen, tankar kring bedövningar, igångsättning mm. Jag fick även se hur förlossningsrummen ser ut och allt blev så mycket verkligare i mitt huvud. Känns så overkligt att jag faktiskt ska ha barn och helt ärligt har jag inte smält det psykiskt att jag bär på en unge ännu. Samt att det återstår enbart ca: 5v kvar till bf... 
 
De kommande dagarna består av ungefär samma grejer. Jag har några mvc möten inbokade samt psykologmöten. Det är nog det ända händelserika som händer i mitt liv just nu... Annars är jag mest i vår lägenhet, vilar och gömmer mig för omvärlden. Jag hoppas varje dag att tiden ska gå snabbare och att jag ska försöka hitta någonting att göra på dagarna. Men när man är höggravid, trött och varm så har man inte så mycket ork till någonting längre. Så jag lever i min bubbla.. 
Kom ihåg mig?