EN TRIPP TILL BB

| BABYFEVER
Ja som ni läser vad rubriken tyder, samt bilderna ni ser så blev det tyvärr en tur till speciallistmödravården/bb förlossningsakut i torsdags kväll. Jag har den senaste 1,5 veckan börjat känna av en smärta som liknar en lätt mensvärk nästan varje dag men inte tänkt så mycket på det då jag har antagit att det är vanligt. Jag har även denna veckan fått extrema sammandragningar och några få gånger har jag även fått förvärkar som har gjort enormt ont och gjort att jag nästan tappar andan. Jag har kämpat mig igenom dem och alla sammandragningar och bara trott att det är normalt för jag är ju ändå i v.34 nu och då börjar det ju bli tyngre. 
 
 
Men i torsdags så hade jag tagit det hyfsat lungt men senare mot eftermiddagen så drog jag och S en liten snabb tripp till både Rusta och Willys och när vi kom hem så var jag tvungen att lägga mig i soffan för hade så ont av sammandragningar. För er som inte vet hur en sammandragning känns så är det alltså moderkakan som drar ihop sig. Alltså magen blir väldigt spänd, det trycker neråt och det gör väldigt ont. Vissa går såklart att ta sig igenom och fortsätta lunka på i vanlig ordning men vissa gör väldigt ont så man måste lägga sig ner och vila, iallafall för min del. 
 
Men när jag la mig i soffan började jag må väldigt illa, började känna mig allmänt febrig och fick en huvudvärk bakom ögonen så jag blev lite flimrig i synen. Jag antog först att det var havandeskapsförgiftning men huvudvärken gick över efter 2 alvedon vilket var skönt. Men sedan fick jag även en grov mensvärkskänsla och sammandragningar så det gjorde att jag knappt kunde röra mig. Jag ringde in till BB Danderyd och vi fick sedan åka in. 
 
Vi var på BB från 8.30-03.00 och allt såg bra ut med mini vilket var så himla himla skönt att höra. Hon sparkar på som bara den där inne och mår hur bra som helst. Jag fick dock inget svar på varför jag fick så förbannat ont och det är fortfarande ett mysterium. Jag hoppas verkligen inte att det händer igen och jag vill ju såklart att mini ska komma ut tidigare men nu känns det lite väl tidigt. Har ju inte fått klart någonting här hemma känns det som! Idag har jag fortfarande lite små sammandragningar och foglossning men inget som i torsdagskväll som tur var! Kom ihåg mig?