FEMTIO DAGAR KVAR

| BABYFEVER
 
Vart tog tiden vägen? Känns som det var igår jag gick ut på sociala medier samt här på bloggen att jag och Sebastian väntar en liten dotter. Men det var ca: 14 veckor sedan vi gick ut med det ... Jag räknar inte längre tiden i dagar elller månader utan veckor då jag är så van vid att räkna minis ankomst och "ålder" med veckor. Det känns liksom som att 7 veckor låter mindre än 1,5 månad. Iallafall i mitt huvud! 
 
En gravditet är i snitt 280 dagar lång och jag har alltså passerat 230 dagar. Det har vart extremt långa dagar, veckor och månader. Dem har vart extremt tuffa för min del och mycket har hänt både i graviditeten samt i mitt liv runt om också. Det känns som att graviditeten är som ett långt marathon och det finns så många hinder på vägen som man ibland klarar av att ta sig över men ibland ramlar man pladdask på ansiktet och får vänta och resa sig upp igen. Sedan känns det som mållinjen är så långt bort i början men man närmar sig mer och mer sakta men säkert och tillslut så är man framme. 
 
Jag hoppas verkligen att dessa sista dagar går snabbt och jag kommer aldrig sluta hoppas på det. Jag önskar verkligen att hon kommer tidigare än hennes bf men det är ju tyvärr väldigt vanligt att förstföderskor går över tiden. Sedan tycker ju vissa att den sista tiden är svårt psykiskt då dem kommer sakna sin mage och jag tror helt ärligt inte att jag kommer sakna min mage. Jag vill inte ha krampor, små fötter i revbenen eller ha ett begränsat antal outfits som jag kan ha på mig. Jag vill kunna känna mig som mig själv igen och gå runt i mina vanliga kläder och inte i Sebastians kläder. Jag vill börja må bra igen och inte vara ledsen varje dag för jag har påverkats så förbannat mycket av denna graviditet och sedan vill jag såklart inte klaga för jag får  så dåligt samvete av att dela med mig hur jag mår då jag inte vill att andra ska tycka jag är för jobbig. Men jag har verkligen haft svårt att glädjas över denna graviditeten. 
 
Men nu är det som sagt T-50 dagar kvar till BF (beräknad förlossning) och som jag nämner ofta så önskar jag att hon kommer tidigare. Men det återstår att se när hon väljer att komma till världen. 


Jessica    •     •  

Tycker ditt hår är så fint naturligt, utan löshår! Så synd att du inte ser det själv! Laaaaaav you:)


Kom ihåg mig?