FÖRLOSSNINGSFÖRBEREDELSER

| BABYFEVER
 
Idag går jag in i v.35 och snart är mini hos oss vilket känns väldigt ofattbart. Jag har i veckan börjat tvätta hennes kläder, gosedjur, filtar, lakan osv osv. Ja allt hon kommer att beröra vid, så alla kemikalier och annat försvinner. Jag hade så velat börja tvätta hennes kläder och grejer för länge sedan men känns som att det hade vart lite onödigt. Känner fortfarande att jag kanske redan är lite tidig med att tvätta hennes grejer? Alla är ju olika med detdär...
 
Jag har även börjat fundera på vad jag ska ha med i hennes och våra BB-väskor och listan börjar bli lite lång så ska ta en extra titt på vad jag verkligen behöver ha med. Jag känner lite likadant när det kommer till att packa BB-väskan som att tvätta hennes kläder, är jag för tidig? Vissa har ju redan BB-väskan packad och klar runt v.30 och vissa gör det i v.37. Jag tror att jag kommer gå över tiden så känns om BB-väskan är packad och klar känns det som att tiden kommer gå saktare? Någon som känner igen sig? Men samtidigt vill jag ju ha den klar to-go ifall hon beslutar sig att komma innan sitt bf-datum. 
 
 
Något mer jag måste börja fixa är förlossningsbrevet, mammaledigheten och allt där imellan. Ja listan är lång på vad jag måste göra klart innan hon kommer samt vad som måste inhandlas innan hon kommer. Känner mig både förbered till att hon ska komma men ändå inte. Någon mer mamma som känner igen sig med allt detta? Kom ihåg mig?