MÅNADENS GLOSSYBOX

| SKÖNHET/MODE
 Inlägget innehåller reklamlänkar
 
Wow! Vilken glad överraskning detta var jämfört med de tre tidigare boxarna! Majboxen var fylld med fem stycken veganska produkter och jag vet att jag kommer få användning av 4/5 produkter väldigt mycket! Jag är sedan tidigare ett stort fan utav Therese Lindgren och hennes hudvårdsmärke Indy Beauty som är ett veganskt hudvårdsmärke där hon har släppt veganska sminkprodukter, ansiktsprodukter osv osv. Så när man fick reda på att hon gjorde ett samarbete med Glossybox denna månaden blev jag väldigt glatt överraskad! 
 
Ansiktskräm - The Body Shop!
Denna har jag redan börjat använda and so far, so good!  Den är väldigt lätt i konsistensen och har en orange färg till sig så man blir inte så glansig i hyn tycker jag. Den luktar ju såklart morötter men med en mild doft av aloe vera skulle jag säga. Jag är väldigt besatt av ansiktskräm och tycker det är nyckeln till en bra hy. Denna är topp 2 i månadens box! 
 
Glow serum - Beautaniq Beuaty!
Detta är väl produkten som jag är mest skeptisk mot och mest osäker på ifall jag verkligen kommer få användning av. Det är en highlighter i flytande form som man kan använda under eller ovanför sminket. Det återstår att se om jag får användning av denna!
 
Hårmask - Authentic Beauty Concept
Denna ser jag verkligen fram emot att testa då mitt hår har vart så slitet den senaste tiden. Sedan om jag börjar amma så vet ni om att jag är rädd att tappa en hel del hår så allt som skyddar, starker och ger håret mer lyster är en stor favorit från min sida. Så denna ser jag verkligen fram emot att använda mig av i sommar! 
 
Kroppstvål - här
Denna ser jag verkligen fram emot att använda. Tycker att kroppstvålar som luktar gott är ett av det bättre vi har här i världen. Hade så velat ha med mig denna till BB när mini ska komma men jag är helt inställd på att använda mig av parfymfria kroppsprodukter när hon är här. Annars är denna en perfekt resestorlek när man ska iväg och inte vill packa ner den stora i väskan! 
 
Läppglans - Indy Beauty!
Lite olika tankar kring denna faktiskt! Vi har fått så himla många läpp-produkter i glossyboxens och jag har aldrig använt mig av någon så är osäker om jag kommer använda mig av denna. Men det jag tycker är bra är att den är transparent så man antingen kan använda den enskilt eller över ett läppstift för att få lite mer glans på läpparna. Sedan är jag inte den tjejen som passar så bra i färgade läppar så att den är transparent är ett plus från min sida! 
 
Om ni är sugna på att beställa hem denna boxen eller en annan box framöver så får ni 20% på er första box om ni trycker här! Kom ihåg mig?