MATCHANDE SETS

| SKÖNHET/MODE
Inlägget innehåller reklamlänkar
 
Finns det något som är finare och smidigare än att ha matchande sets i garderoben som man lätt kan slänga på sig? Speciellt nu på våren och sommaren då det börjar bli varmare ute tycker jag att det underlättar hela ens outfit val för dagen. Jag är en sucker för matchande sets eller att köra färg på färg då jag tycker det kan göra en outfit så mycket roligare!  Här nedanför hittar ni mina favorit sets online atm samt de plagg som jag tycker hade vart så snyggt att matcha ihop till en outfit nu i sommar!
 
blommigt set / jeansjacka / jeanskjol / mönstrig topp / mönstrig kjol
 
skjorta / shorts / blazer / kostymbyxa / toppkjol 
 
jeansjacka / jeanskjol / randigt set / mjukisset 
 
 topp / kjol / topp / kjol / jeans / jeansjacka
 
Ja ni ser ju hur snyggt det är med matchande sets! Jag tycker speciellt pastellfärgade eller vita sets är extra snyggt till sommaren då man förhoppningsvis har fått en fin bränna. Sedan är blommigt mönster och mönster generellt väldigt fint till matchande sets. Jag kommer iallafall försöka klä mig i mer matchande sets i sommar och rekommenderar alla tt ha 1 eller 2 sets i sin garderob till dagar då man verkligen inte har någon inspiration till vad man ska ha på sig! 


Emma H    •     •  

Hej Alina! Tycker du gör så himla fina collage när du tipsar om kläder du tycker är snygga. Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg där du tipsar om vad man kan bära till ett bröllop eller andra finare tillställningar i sommar? Kram!


Kom ihåg mig?