TRE FAVORITER

| TIPS
1. Podcasts
Dessa två podcast har jag lyssnat på sedan förra året och jag är helt fast. Pretty Basic har jag tipsat om här på bloggen tidigare och måste göra det igen för jag kan bara inte sluta älska Alisha och Remi. Det är två amerikanska tjejer som pratar om exakt allting från pinsama dejthistorier, livet som influencer och vad som pågår i deras liv atm. Sedan har vi Unsolicited Advice med Ashley och Taryne. Men Unsolicited Advice är lite likt Pretty Basic då dem ratar om roliga händelser dem själva har vart med om men de läsar även upp brev som lyssnare har skickat in där de ber om råd och tips angående olika situaioner. Rekommenderar dessa 2 poddar något enormt även om dem är på engelska! Det kommer nya avsnitt varje måndag och onsdag och jag väntar alltid ivrigt till nästa vecka efter varje avsnitt för jag får verkligen inte nog. Fun fact, Ashley och Alisha är faktiskt systrar! Ni hittar Pretty Basic - här och Unsolicited Advice - här! Men poddarna finns även på podcaster och spotify! 
 
2. Spellistor
Jag är en sådan person som kan lyssna på en låt eller ett album i flera veckor och enbart lyssna på den musiken då jag blir helt fast. Så sedan kanske från Februari/Mars har jag lyssnat på enbart dessa spellistor här voanför. Det är två spellistor med musik jag kanske inte vanligtvis hade lyssnat på men jag kan nu vartende låt utantill samt i vilken ordning dem spelas ... Dessa två pendlar jag mellan varje vecka och har spelandes i lägenhten 24/7 då jag tycker det är så skönt att ha musik på i bakgrunden. 
 
3. Berättelsen om Gypsy och Dee Dee
Dessa är något jag verkligen rekommenderar till alla som har tillgång till HBO! Filmen/dokumentären Mommy Dead and Dearest (2017) och serien The Act (2019). Mommy Dead and Dearest handlar om Gypsy Rose Blanchard och hennes mor Dee Dee Blanchard. Deras verklighetsbaserade händelser om hur Gypsy blev "hjärntvättad" som barn utav sin mor. Hur Dee Dee lurade alla inklusive Gypsy att hon var rullstorsburen fast hon kunde gå, hade sjukdommar som hon ej hade och massa mer. Om hur Gypsy och hennes dåvarande pojkvän mördar Dee Dee för Gypsy hade fått nog. Det är verkliga personer och scener ifrån rättegången och ifrån deras hus. Denna rekommenderar jag starkt! Sedan har väll ingen missat The Act som började sändas för ett tag sedan? Det är en serie som handlar om Gypsys och Dee Dee's liv och hur deras vardag såg ut osv. Filmen och serien utgår från samma berättelse och händelser men från olika perspektiv. Dessa är så sevärda och jag rekommenderar att se serien (8 avsnitt) först och sedan dokumentären! Sedan tycker jag även att skådespelarna Joey King och Patricia Arquette är sjukt grymma på att spela Gypsy och Dee Dee! 
 Kom ihåg mig?