DAGENS LISTA

| LIVSSTIL
Dagens mående: Jag mår som vanligt. Men samtidigt så hinner jag inte känna efter så mycket om hur jag mår då det händer grejjer runt om mig 24/7. Så ja ni kan ju förstå vilken stressbubbla jag lever i om jag inte ens hinner känna efter hur jag mår.
 
Dagens borde: Jag borde ta tag i packningen men känner på mig att jag inte kommer hinna med så mycket som jag hade önskat. Sedan borde jag även börja sortera köket lite då det är kaos! Vi ska ju försöka göra åt så mycket mat som möjligt nu och inte köpa något nytt så planera veckans middag står även på dgens to.do.list!
 
Dagen frisyr: Som varje dag så har jag slängt upp håret i en toffs. Har alltid toffs eller slarvig knut nu för tiden, både för det är smidigt men även för att få bort håret ur ansikte samt att Leah inte ska kunna få tag i det! De små fingrarna grabbar tag i allting nu för tiden...
 
Dagens smink: Jadu.. Minns inte sista jag hade på mig smink! Jag sminkar mig aldrig nu för tiden, inte ens mina ögonbryn. Om jag ska ta mig tillfället i akt att sminka mig så är det antingen till jul, nyår eller något annat firande! Idag har jag inte tid eller ork till att sätta mig ner och sminka mig. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att jag blir fulare med smink... 
 
När man orkade fixa till sig lite extra, den tiden finns inte kvar!
 
Dagens planer: Packa! Nu måste jag ta tag i detta, har slöat lite med det då jag knappt hinner. Ska även försöka ta mig an källaren så den blir tom men tanken att springa upp och ner för att bära tunga grejjer så som en 210cm plastgran lockar inte mig haha.
 
Dagens fundering: Funderar mest om huset nu för tiden och hur vi ska göra med tapetsering eller färg? Ska vi börja att måla och tapetsera innan vi flyttar in allt eller ska man ta det efter? Det är dagens fundering haha.
 
Dagens längtan: Det måste nog vara tills vi flyttar in i huset! Vill bara lasta in alla lådor i skåpbilen och hyra ett flak för att t vårt pick och pack och flytta in i vårt hus. Oj vad jag längtar efter den dagen! men snart är den här och förhoppningsvis så går tiden snabbare än vad den har gjort hittills. 
 
Dagens klädsel: Precis som varje dag så har jag slängt på mig en hoodie och träningstights då det är så fruktansvärt bekvämt och jag har verkligen ingen lust till att ta på mig ett par jeans och en blus nu för tiden då mina dagar går ut på att packa och ta hand om Leah. 
 
Dagens materiella vill ha: Oj det finns mycket jag vill ha haha! Men det jag suktar efter mest är en snygg lampa till vardagsrummet och köket! Varför är lampor så dyra?! Matgrupper förstår jag kostar några tusenlappar men när min drömlampa kostar runt 9/10k .... Ja den drömmar jag om väldigt mycket nu! 
 
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄRKom ihåg mig?