FÖR HÄRLIGA MYSKVÄLLAR I HÖST

| SKÖNHET/MODE
Inlägget innehåller reklamlänkar
 
Om ni är som jag och älskar att gå runt i myskläder så tycker jag att ni ska fortsätta att läsa detta inlägget! För nu när det verkligen har blivit så ruggigt utomhus och det blir mörkare tidigare på dygnet, så finns det väl ändå inget bättre än att slänga på sig något bekvämt och bara sätta sig i soffan och slå på en bra rulle? Jag lever iallafall 90% av min vakna tid i myskläder och jag har under den senaste tiden velat införskaffa mig lite "finare" myskläder som gör att jag både känner mig bekväm och även lite snygg. För er som kanske inte har råd att köpa lite dyrare eller finare myskläder, så kan man alltid önska sig det i julklapp och även ge bort i julklapp. För det finns väll ingen som ogillar bekväma kläder?! 
 
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR
 
Jag själv föredrar ljusa myskläder då jag tycker det är finare och fräschare. Jag är även en sucker för matchande set samt ett par mysiga tofflor. Dessa ifrån Shepherd är ett par favoriter hos mig! Om ni köper dessa rekommenderar jag att gå upp 1-2 storlekar då de är små i storleken! 
 
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR
 
Något jag tycker är väldigt fint och som gör att ens myskläder ser lite mer exlusiva ut är matchande set. Matchande set kan man ju även bära året om, på våren/sommaren kör man på kortbent och på hösten/vintern kör man på långbyxor. Det vita settet här ovanför är definitivt min favorit! Så roligt att man även kan blanda lite med långärmat & kortärmat samt långbent och kortbent! Jag har två liknande pyjamas hemma fast från Victoria's Secret som jag lever i!
 
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR 
 
Mönster är något jag tycker är väldigt fint på myskläder, speciellt ränder! Sedan måste jag bara tipsa om att införskaffa sig en skön morgonrock som man kan slänga på sig över pyjamasen om det blir lite ruggigt. Sedan vill jag även tipsa om mina favorit trosor! Vet inte hur många par jag har, men jag älskar verkligen Gina Tricots trosor! Det finns även liknande på Cubus för någon billigare slant. Dessa finns i både string och cheekster modellen. Tips, tips, tips!! 
 Kom ihåg mig?