FÖRRA HÖSTEN

| LIVSSTIL
Hittade lite bilder här på bloggen som jag la upp hösten förra året och jag minns knappt hur mitt liv var då. Hur kunde jag ens ha ett liv innan Leah, känns så konstigt och så långt bort. Men tänkte dela med mig lite av gamla bilder och minnen som gör mig både glad och ledsen, men mest glad! 
 
 
Men åh vad jag längtar efter att få köpa hem nya, fräsha blommor till huset. Det är ju verkligen ingen idé att införskaffa sig blommor just nu i flyttkaoset. Men blommor är nog påriktigt det som jag mig gladast, ge mig blommor and I'm yours! Skämt o sido.. Nej men vad jag ser fram emot att köpa hem blommor till huset och få in lite grönt. Det är något speciellt med blommor och växter, något som får än att må så bra. 
 
 
Här en bild från ett inlägg jag skrev för lite mer än 1 år sedan. Det var då jag började bli mer öppen med er om hur jag mår och vad jag har för tankar i min skalle. Ni hittar inlägget här om ni vill läsa det! Sedan de fina kommentarerna från in föredetta klasskamrat och kollega, ni är så fina och oj vad ni lös upp min själ och mitt lilla hjärta. All kärlek till er! 
 
Jag minns än denhär promenaden! Det var en sådan härlig höstdag och jag & Sebastian tog en sådan lång och härlig promenad. Kommer ihåg hur fint det var runt om oss, även om denna bilden har fått ett filter eller två på sig så var det nästan vackrare i verkligenheten. 
 
 
Oj vad man klädde sig annorlunda här! Idag har jag inte ens någon lust att klä mig såhär för jag 1. inte känner mig bekväm och 2. inte har tid haha. Jag går för det mesta runt i min "mamma-outfit" som jag kallar den, som består av träningstights och en slapp t-shirt! Men ibland kan jag sakna min energi, lust & vilja att gå runt såhär! Så roligt att leka med kläder. 
 
 
Vår första pannkaksfrulle i lägenheten! Oj vad smarrigt och mysigt detta var! Denna morgonen saknar man, eller sovmorgonar utan störd sömn överlag haha! 
 
 
Jag köpte min älskade kamera förra året, oj vad jag är nöjd med det köpet! Jag har dock inte använt den så flitigt som jag hade önskat men nu framöver så ska jag knäppa många bilder på Leah och framkalla! 
 
 
Sist men inte minst! Jag julpyntade lägenheten och oj vad jag älskar julen och att få julpynta! Ha granen framme, tända ljus och små tomtar. Så ledsen att vi inte hinner få ha en jul i huset detta året men nästa år, oj då slår vi på stort! 


astrid    •     •   http://https://novemberdagar.blogg.se/

Haha, är det illa om din mammaoutfit är min vardagslook? Bara det att jag inte har barn...


Kom ihåg mig?