FREDAG OCH HELGENS PLANER

| LIVSSTIL
Hej fredag!! Vad veckorna går snabbt nu för tiden eller beror det på att jag har noll uppfattning om vad det är för dag, tid eller vecka? Förmodligen! Denna fredagen har ändå vart hyfsat bra även om jag inte har fått så mycket sömn den senaste tiden. Leah är inne i ett språng just nu så hon vaknar upp oftare på nätterna och vill äta mer, vilket självklart är bra men det är ju jobbigt för mig som måste upp på nätterna och mata henne. Men snart är hon 6 månader och förhoppingsvis så kommer det lägga sig lite. Ikväll blir det iallafall familjemys i soffan framför Idol med massa godis och annat gott! 
 
Här har vi en glad tjej som gillade sin morotspuré! 
 
I helgen så går en del av flyttlasset och det känns skönt att vi äntligen ska börja få ut lite grejjer ur lägenheten. För just nu så bor vi verkligen i ett flyttkaos. Så vi kommer ägna både lördagen och söndagen åt att flytta för den 29:de så tar den nya ägaren över lägenheten och som ni vet så gillar jag att vara ute i god tid med flytten och flyttstädningen. Men även om helgen blir lite hektisk så ska vi nog hinna klämma in lite lördagsmys! Hoppas ni har en fortsatt bra helg! 
 
 
Denna bilden togs för några dagar sedan och jag har nu packat ihop runt 45 kartonger ... Man är ju rätt trött på att packa om man säger så! Kom ihåg mig?