MINA FAVORITPLAGG I HÖST

| SKÖNHET/MODE
Inlägget innehåller reklamlänkar
 
Tänkte ta och tipsa om mina favoriter nu i höst, jag har verkligen ändrat min stil och syn på mode nu när jag har blivit en mamma och jag vet inte varför. Men jag klär mig nu mer lager på lager samt mer täckande. Men det beror nog på att min kropp har förändrats så mycket efter graviditeten och jag inte längre känner mig så bekväm i min kropp. Jag gömmer mig lite under mina kläder, mer än vad jag gjorde förut iallafall! Men här nedanför har ni mina favoriter online just nu i alla kategorier! Om ni hittar något som ni tycker är lite extra snyggt så är det bara att trycka på länken nedanför bilderna så kommer ni direkt till plagget! 
 
 1 / 2 / 3 
 
4 / 5 / 6
 
 1 / 2 / 3 
 
4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9
 
Om det är något jag verkligen har fått en ny syn på när det kommer till mode så är det nog toppar/tröjor. För använde jag mig väldigt mycket utav blusar och lite tightare toppar som kanske visade lite mer. Men nu tycker jag det är så mycket snyggare och speciellt bekvämmare med överdelar som täcker lite mer! Speciellt nu till höst/vinter. Jag älskar kombinationen av en skjorta med en slapp stickad över eller bara en simpel turtleneck. Så enkelt, simpelt och snyggt.
 
 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
 
Ett plagg som jag har börjat leva mer i så är det nog klänningar. Jag är så förtjust i stickade midiklänningar som man kan bära året om. Till hösten så kan man ju bara slänga på ett par strumpbyxor under, en snygg kappa, sköna boots och en härlig halsduk så är outfiten klar! Mina favoriter här ovanför är nog #1 & #4! 
 
 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 
 
1 / 2 / 3 
 
 1 / 2 / 3 /  4 / 5 / 6
 
Som sagt detta är mina favoriter online för tillfället och min syn på mode och vad jag gillar för kläder ändras ständigt. Men om ni ser någonting här ovanför som ni blev lite extra förtjusta i så är det som ssagt bara att klicka på länkarna, så kommer ni direkt till produkten/varan! 
Kom ihåg mig?