VI HAR KÖPT HUS !

| LIVSSTIL
Men oj hallå! Nu ska vi köra en riktig uppdatering på mitt liv och det har hänt extremt mycket ska jag säga er. Frågan är bara vart man ska börja?
 
Jo Leah växer ju på så det knakar och det känns som att man inte hinner med själv. Vill ju att hon alltid ska vara en liten plutt men nu är hon så stor och större ska hon ju bli... Hon väger nu 7 stabila mjölkpaket och älskar att leka med sina små leksaker. Hon har alltid något i munnen och älskar att stå upp när man håller i henne. Hon sover så duktigt i sin egna säng och sover bättre på nätterna och är mycket mer aktiv på dagarna. Vi är ju inne i språng 4 som sägs vara h*lvete språnget men hon har inte agerat ut så himla mycket och det flyter på som vanligt. *peppar peppar* !! 
 
 
Jag har även vart i Jönköping i ca:1 veckas tid med Leah och hälsat på min familj. Reste med Leah, barnvag plus massa packning på tåg för första gången och det var rätt stressigt ska jag säga er. Men allt gick bra förutom när vi var hemma i Stockholm Central igen och skulle gå till bilen där Sebastian väntade på oss. Men 5 meter ifrån bilen så blir jag och Leah påkörda av en bil... Jag gick med barnvagnen som var fylld med massa packning och Leah i bärselen på bröstet. Sedan ser jag en bil backa på oss så barnvagnen nästan ramlar omkull. Folk skriker, jag blir helt chokad att jag fryser till och gråten sitter högt upp i halsen. Men allt gick bra och alla var oskadda men det var riktigt läskigt! Tanken om jag hade haft Leah i barnvagnen ryser jag av och jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker på det. 
 
Vi har sålt vår lägenhet!! Äntligen är den såld och vi har redan lastat ut nästan 20 lådor ur lägenheten. Känns både bra och ledsamt för detta är ju vårt första gemensamma hem, Leahs första hem och här har vi så många minnen. Men det känns även så skönt att vi ska flytta till något större! Men just nu lever vi verkligen i ett flyttkaos. 
 
 
På tal om att flytta till något större.. Vi har köpt hus!! Så himla sjukt. Kunde inte tro för 2 år sedan att jag skulle flytta till ett underbart stort hus med min egna lilla familj. Det blir alltså en flytt till Uppsala sista Januari och det känns så bra! Vuxenpoäng som mamma säger! Det är ett riktigt stort hus på 127kvm med garage och förråd samt en stor trädgård i söderläge! Jag tror jag tuppar av att vi har lyckats få ett sådant fint hus i ett barnvänligt område. Liksom lekparken är precis utanför vårt hus, hur bra? Så bra! Ja jag kan prata om vårt hus så himla mycket, så kär är jag i det! 
 
Ja som ni märker har det hänt mycket på den korta tiden sedan jag senast uppdaterade här. Men det måste ni ju ändå godkänna som en ursäkt, ellerhur? Vi hörs och förbered er på massa inlägg om interior inspo!! Kom ihåg mig?